FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-1, 3-2 L.P.

Dan Petrescu a explodat după eliminarea din Cupă și lansează acuze dure: "Dacă noi suntem hoți, cei de la Botoșani ce mai sunt?"

FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 21:42

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a criticat în termeni duri arbitrajul din meciul pierdut cu Botoșani în șaisprezecimile Cupei României, 1-1, 3-2 după loviturile de departajare.

"Când joci la Botoșani, orice e posibil. Și când joci 14 contra 11 e greu. Aveți faze clare. Vă puteți uita la ele! Echipei nu am ce să-i reproșez. A jucat bine, am dominat meciul. Am avut două goluri, am avut penalty, roșu, tot ce vreți. Am scăpat singur cu portarul, tușierul ne-a oprit. Dacă ne opresc arbitrii, noi ce să facem?

Suntem cea mai dezavantajată echipă. La Viitorul am avut penalty clar, la Botoșani, în campionat, am avut clar, azi la fel. Toată lumea țipă împotriva noastră! Dacă cei de la CFR nu vorbesc, vorbesc eu. Arbitrii au câștigat meciul, împreună cu adversarii! Dacă noi suntem hoți, cei de la Botoșani ce mai sunt? Am jucat trei meciuri cu ei și ne-au făcut pilaf în toate. M-am săturat.

Poate hoții sunt în altă parte. Dar suntem arbitrați foarte rău", a declarat Dan Petrescu, potrivit TV Digi Sport.

Citește aici cronica partidei FC Botoșani - CFR Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (58)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 Octombrie 2017, 18:20
Postat de Constantin Luca pe 27 Octombrie 2017, 17:43

DANE TE-AM CREZUT MAI INTELEPT MAM INSELAT,CLUJUL NU-I LOCUL POTRIVIT PT.TINE,UITATE IN JURUL TAU SA VEZI DE CINE ESTI INCONJURAT SI APOI VEZI DACA MAI POTI DESCHIDE GURA ? PACAT DE TINE TE-AI BAGAT IN TARATE....

Nu inteleg ce vreti sa spuneti. Spre deosebire de FCSB nimeni nu a intrat in treaba lui. Are toata raspunderea. Eu ii urez succes !

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Octombrie 2017, 18:19

N-am vazut meciul ,imi pare rau , nu inteleg cum Botosaniul depaseste Clujul. Dan Petrescu nu are nici o scuza.

811730288915362
Constantin Luca  •  27 Octombrie 2017, 17:43

DANE TE-AM CREZUT MAI INTELEPT MAM INSELAT,CLUJUL NU-I LOCUL POTRIVIT PT.TINE,UITATE IN JURUL TAU SA VEZI DE CINE ESTI INCONJURAT SI APOI VEZI DACA MAI POTI DESCHIDE GURA ? PACAT DE TINE TE-AI BAGAT IN TARATE....

Vezi toate comentariile (58)
Comentează