FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASTRA 0-0, 2-4 LA PENALTY-URI

Daniel Isăilă în faţa celui mai important moment al carierei: "Să iei Cupa în faţa campioanei, ăsta da succes!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 24 mai 2014 01:29

Daniel Isăilă s-a arătat entuziasmat de cîştigarea primului său trofeu, dar a anunţat că i s-a terminat contractul cu Astra.

- Domnule Isăilă, ce sentiment vă încearcă la 10 minute după această finală?
- De fericire! De împlinire! De satisfacţie! De mîndrie! Am meritat acest trofeu pe deplin. Îmi scot pălăria în faţa jucătorilor.

- Aţi jucat împotriva a 50.000 de spectatori.
- A fost o presiune imensă, însă am crezut tot timpul că putem să luăm acest trofeu. E un an perfect pentru Astra, locul 2 şi Cupa.

- Ce a fost altfel faţă de dubla cu Steaua din campionat?
- Atunci, am simţit toţi forţa Stelei, dar şi minusurile ei. Să vă spun ceva, să cîştigi Cupa în faţa echipei campioane, ăsta da succes.

- Continuaţi la Astra?
- Vă anunţ ceva, începînd de mîine mi s-a terminat contractul cu Astra, dar ştiţi ceva? E chiar ultimul lucru la care mă gîndesc. Vreau să mă bucur.

"Baftă la Al Hilal!"
Înaintea fluierului de start al meciului de aseară, Laurenţiu Reghecampf a mers la Daniel Isăilă pentru a-l saluta. Sub privirile lui Dinu Gheorghe, preşedintele giurgiuvenilor, cei doi antrenori şi-au dat mina. Stelistul i-a urat omologului său noroc, iar Isăilă i-a răspuns: "Baftă la Al Hilal". Cei trei au izbucnit în rîs, momentul fiind surprins de camerele Pro TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
fcu1948
fcu1948  •  24 Mai 2014, 12:50
Postat de valyo4 pe 24 Mai 2014, 11:47

cel mai bun a fost Hotegan ...Dinu vama si |Nicoale, 80 de minute a fluierat pro Astra ...nu uitati de primul corner batut penibil de taranoi la care Hotegan nu avea reactie .

Ești paralel cu fotbalul. Mai bine ai comenta la popice sau la hipism, sigur te-ai pricepe mai bine. Eliminarea lui Sânmărtean a fost 100% corectă, ce a lui Alibec a fost gratuită. În concluzie hoțegan și sinucigașul colțescu au ajutat 5teaua.

valyo4
valyo4  •  24 Mai 2014, 11:47

cel mai bun a fost Hotegan ...Dinu vama si |Nicoale, 80 de minute a fluierat pro Astra ...nu uitati de primul corner batut penibil de taranoi la care Hotegan nu avea reactie .

fcu1948
fcu1948  •  24 Mai 2014, 11:38
Postat de shab pe 24 Mai 2014, 10:28

Nu cumva pe Yazalde? Dar asa e, ai dreptate, eliminarea aia din minutul 100 a dezechilibrat complet partida.

Scuze, era vb de Alibec. Oricum, Budescu a făcut un meci mare, păcat de el că e superficial și joacă doar din talent., nu o să fie niciodată un fotbalist adevărat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează