FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASU POLI TIMIȘOARA - ACS POLI TIMIȘOARA, MIERCURI, 18:00

David și Goliat prezenți înaintea derby-ului celor două ”Poli” » Ambele alb-violete acuză absențe importante

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2017 18:13

Prima întâlnire dintre proiectul suporterilor, ASU Politehnica, și cel al administrației locale, ACS Poli, le găsește pe cele două cu stări de spirit total diferite. Cele două timișorene alb-violete au însă în comun absențele pe care le acuză înaintea întâlnirii din 16-imile Cupei României.

Ioan Mera e suspendat iar Adrian Poparadu s-a accidentat. Astfel că ASU Poli va fi lipsită sigur de două dintre cele mai sonore nume din lot. Atuul divizionarei secunde susținute de ultrași în derby-ul local pare a fi moralul, unul la cote înainte după succesul înregistrat în urmă cu zece zile împotriva lui UTA.

”Noi trecem printr-o serie bună de jocuri, sper ca suporterii noștri să vină în număr cât mai mare. Am mai spus: fotbalul se joacă pentru ei. Băieții vor avea o exprimare mai bună dacă va fi lume la stadion. Echipa mai bună să meargă mai departe. Nu există primă specială. Plecăm ca outsideri dar ne apărăm șansa. Încercăm să facem un meci cât mai bun”, a declarat Bogdan Andone, tehnicianul ”Băieților în ghete”. ASU Poli ocupă locul 7 în B.

De partea cealaltă, Ionuț Popa a părut posomorât la întâlnirea cu presa. După corecția suferită cu FCSB, scor 0-7, au apărut zvonuri că experimentatul antrenor a scăpat vestiarul din mână.

”E cel mai rușinos rezultat din cariera mea, de aceea am întocmit un referat să se ia măsuri. Normal că la jucători mă refer, să se aplice regulamentul intern. Privind comportamentul, rezultatul.

Conducerea va stabili, sunt penalizări prevăzute acolo”, a spus astăzi Ionuț Popa. Acesta acuză nu mai puțin de opt absențe în echipa sa. Soljic (suspendat) și Șeroni (în convalescență) se numără printre cei care vor lipsi sigur.

Partida ASU Politehnica Timișoara – ACS Poli Timișoara se dispută miercuri, de la ora 18.00 (TV Digi Sport, TV Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro), în 16-imile Cupei României.

Un bilet la meci costă 15 lei iar suporterii au promovat derby-ul printr-un afiș inedit care reeditează lupta biblică dintre David și Goliat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează