FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - CFR CLUJ 1-0

De Amorim a adus cea de-a doua Supercupă în vitrina Astrei: "Suntem echipa cu surprizele!"

William de Amorim a fost desemnat cel mai bun jucător al Supercupei de ieri, de la Cluj
William de Amorim a fost desemnat cel mai bun jucător al Supercupei de ieri, de la Cluj

Articol de - Publicat duminica, 17 iulie 2016 00:00

De Amorim a adus cea de-a doua Supercupă în vitrina clubului cu un gol marcat pe finalul partidei.

- William, ai fost decisiv și-ai adus Supercupa la Giurgiu.
- Am arătat tot sezonul că am fost cea mai bună echipă din România. Am avut un meci foarte greu cu CFR Cluj, am jucat pe un teren aproape impracticabil, dar sunt foarte fericit că am reușit să înscriu și să câștigăm acest trofeu.

- V-a încurcat faptul că Marius Șumudică nu a fost alături de voi?
- Evident, era altfel cu dânsul pe bancă. Știe să scoată la fiecare meci tot ce e mai bun din noi. Ne doream să fie alături de noi pentru că motivarea era alta. Important este că la final ne-am bucurat împreună.

- Selecționerul Christoph Daum a fost în tribună și te-a urmărit și pe tine.
- Eu sunt român! Mi-am luat actele, iar acum tot ce trebuie să fac este să fiu motivat meci de meci, nu doar pentru că selecționerul a fost în tribună. Eu vreau mereu să fiu cel mai bun de pe teren.

- Ce va fi în preliminariile Champions League?
- Noi suntem o echipă care produce surprize! Așa s-a întâmplat și acum doi ani, când am eliminat-o pe Lyon din Europa League, acum ne pregătim să facem meciuri bune și să o eliminăm pe FC Copenhaga. Ne pregătim foarte bine și suntem gata să facem două partide care să ne mențină în competiție.

"O greșeală de-a noastră a făcut să pierdem meciul. Astra a avut două ocazii și-a câștigat această partidă"
Mario Camora, fundaș CFR Cluj

"În prima repriză CFR Cluj n-a contat, au stat la cutie și ne-au așteptat. S-a văzut că nu avem un atacant, ajungeam în careu, dar cam atât"
Cristian Petre, antrenor secund Astra

"M-aș bucura pentru Junior Morais să primească cetățenia română și să fie convocat la echipa națională pentru că este cel mai bun fundaș stânga din România"
William de Amorim, mijlocaș Astra

"Teixeira e incredibil, e printre cei mai buni străini pe care i-am văzut jucând în România! Pentru mine, el a fost omul meciului și e liderul Astrei datorită ambiției pe care o are la 35 de ani"
Ilie Dumitrescu, la DigiSport

"Să revină mai repede Alibec! Sau să fie cumpărat alt atacant puternic, că e greu să jucăm fără vârf! Steaua va fi tare și anul ăsta, o să ne batem cu ea pentru titlu iar"
Junior Morais, fundaș Astra

"Am avut o Supercupă ploioasă, așteptam penalty-urile, dar cea mai mică greșeală s-a pedepsit. Repriza a doua nu a arătat deloc ca un meci de fotbal"
Răzvan Burleanu, președintele FRF

4trofee are Astra în palmares, cu Supercupa de aseară. Mai avea titlul de campioană adjudecat în sezonul trecut plus o Cupă și o Supercupă luate în 2014

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 Iulie 2016, 13:37

Stai bland De amorim ai dat un gol avand poarta goala in fata dupa o eroare a apararii clujene favorizata de ploaie.Cel mai bun fundas stanga e Camora.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează