FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SĂNĂTATEA CLUJ - FCSB 1-6

Dică e mândru de copiii pe care i-a debutat și le dă câteva sfaturi + Când va reveni Alibec în lotul lui FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 22:27

Nicolae Dică s-a arătat mândru de evoluția jucătorilor lui FCSB din partida câștigată în 16-imile Cupei României cu Sănătatea Cluj, scor 6-1.

"Trebuie să ținem cont și de adversarul de azi. Băieți trebuie să fie felicitați că au luat meciul în serios, au avut atitudine. E bine că marcăm multe goluri. Cred că important în această seară e că am debutat câțiva copii. Acum ei trebuie să-și dorească să joace la echipa mare și să aibă evoluții la juniori.

Pe acești copii i-am văzut la meciurile de juniori. Ei trebuie să muncească în continuare pentru că mai au mult. Am un lot de 28 de jucători și îmi e greu să aleg primul 11. Mă bucur că ei înțeleg ce le transmit și dau totul pe teren când intră. Pot să spun că Ianis Stoica are mai mult talent decât tatăl său, are o tehnică mult mai bună și sper să devină un jucător de viitor pentru Steaua", a declarat Dică la TV Telekom Sport.

Dică spune că l-a reprimit pe Alibec în lot: " Denis Alibec s-a antrenat cu echipa și am decis cu el să nu facă deplasarea aici. Va fi în lot pentru meciul cu Craiova".

"Îmi doream să jucăm la Craiova pentru că au făcut un stadion frumos. Vom merge la Severin și vom da totul. Ne dorim un rezultat pozitiv. Important e să câștigăm meciul" Nicolae Dică

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează