FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - LUCEAFĂRUL ORADEA 1-0

Dinamo a trecut greu de orădeni după un joc gri şi lipsit de ocazii clare » Luceafăr blînd

Lovitura de cap cu care Luchin a marcat aseară primul său gol pentru Dinamo FOTO Cristi Preda
Lovitura de cap cu care Luchin a marcat aseară primul său gol pentru Dinamo FOTO Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 09:06

Fără spectatori, dinamoviştii au scăpat de foc, fum şi teroare, dar nici jocul nu se aprinde. Cu Luceafărul, o echipă muncitorească şi colorată precum rivala din Ghencea, "cîinii" au suferit o jumătate de oră. Orădenii chiar puteau aduce o linişte morbidă dacă şi-ar fi stăpînit emoţiile în faţa lui Naumovski. Abia atunci au venit primele şuturi pe poartă. Creaţia lui Dănciulescu, care a obţinut şi cornerul din care Luchin (32) a pus capul de 1-0.

Vezi AICI golul marcat de Luchin

Ca să-şi ascundă puţinele realizări din prima repriză, dinamoviştii şi-au adormit adversarul printr-un joc obsesiv de pase. Problema e că, de cînd a plecat Torje, nu mai are cine să dribleze şi lipsesc cu desăvîrşire verticalizările. Mingile trimise în benzi şi apoi aruncate în careu au devenit un clişeu enervant chiar şi pentru atacanţi, care au finalizat fazele mai mult cu mîinile pe sus în semn de protest!

Kone s-a plictisit la un moment dat şi a tras de la 20 de metri, iar Ţucudean (61) a găsit un culoar de şut. Afară! Dinamo şi-a îndeplinit obiectivul, s-a calificat mai departe în Cupa României, dar pentru a-şi păstra poziţia de lider trebuie să îşi dea un refresh rapid.


Dinamo - Luceafărul Oradea (liga a II-a) 1-0
Marcator: Luchin (32)
Dinamo: Naumovski - Luchin, Dr. Grigore, Scarlatache, Diabate - Scărlătescu (Alexe, 46), D. Kone, C. Munteanu, G. Păun (Bakaj, 58) - Ţucudean, Dănciulescu
Antrenor Liviu Ciobotariu
Luceafărul: B. Miron - Leţan, Cura, Miculescu, Achim - D. Muntean (Mihuţ, 62), Pocian, Ghilea (Svarczopf, 73), Fl. Neaga - Blănau, T. Moldovan (Bundea, 69)
Antrenor Călin Moldovan

Naumovski după 4 luni
Liviu Ciobotariu şi-a menajat aseară o parte dintre titulari pentru partida de duminică, împotriva Petrolului. Kristijan Naumovski a fost titularizat aseară după patru luni, el evoluînd ultima oară pe 21 mai, împotriva Timişoarei. Păun şi Scărlătescu au apărut şi ei în primul "11", pe banca de rezerve regăsindu-se Dorel Stoica, Alexe, Moţi, Pătraşcu sau Bakaj.

Şansă pentru Pinheiro
Mijlocaşul dreapta Ricky Pinheiro, care se află în probe de o săptămînă, ar putea rămîne la Dinamo. Liviu Ciobotariu este satisfăcut de calităţile portughezului de 22 de ani, iar zilele următoare ar putea avea loc o discuţie în privinţa semnării contractului. Pinheiro a jucat ultima oară la Kaiserslautern, unde a marcat un gol în opt partide.

Inbox:
- Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea au solicitat înaintea partidei o poză de grup cu dinamoviştii drept amintire. "Nu facem poză cu voi că aveţi echipament roş-albastru", s-au amuzat "cîinii" înainte de a se conforma.
- Jucătorii nu au fost susţinuţi nici de conducători la partida de aseară, aceştia fiind nemulţumiţi de prestaţia din partida cu Rapid (0-0).
- Srdjan Luchin a marcat aseară primul său gol pentru Dinamo. Fundaşul de 25 de ani a bifat aseară cea de-a treia partidă pentru "cîini".
- Marius Alexe a revenit aseară pe teren după cinci săptămîni, timp în care s-a recuperat după calcifierea suferită la tendonul din zona inghinală.
- La Luceafărul evoluează fostul dinamovist Dorin Mihuţ, care a şi jucat în repriza a doua aseară, dar şi fostul rapidist Zeno Bundea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
zelea
zelea  •  23 Septembrie 2011, 20:17
Postat de neko00 pe 23 Septembrie 2011, 10:13

Dinamo era foarte aproape sa devina rusinea Romaniei ca a Europei este deja.....s-ar putea sa fie si a Romaniei.

Cred ca si tu esti rusinea parintilor tai si esti cam frustrat ca ai fost avortat!Tu-ti permiti sa vorbesti,dupa ce vatine Sandu fortat in liga1 de ani de zile?Jegosilor!!!

zelea
zelea  •  23 Septembrie 2011, 20:14

Astia nu au vazut meciul cred!!Eu am vazut meciul si credetima a fost atmosfera de amical!Gaozarii astia nu stiu cum sa faca sa discrediteze echipa si numele de Dinamo!!!GUNOAIE ORDINARE!!!

neko00
neko00  •  23 Septembrie 2011, 13:30
Postat de zidane92 pe 23 Septembrie 2011, 10:49

cred ca v-a cazut pixul pe jos si il cautati la ocazia lui tucudean din minutul 2 dar in rest cam aveti dreptate jocul nu a fost extraordinar dar e un meci de cupa incerci sa-ti conservi energia pentru campionat

Da, sa-ti conservi energia cu rezervele pe teren.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează