FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB 0-3

DINAMO - FCSB 0-3. 3 detalii care nu s-au văzut la TV » Ce s-a putut auzi la final la stația de amplificare

3 detalii care nu s-au văzut la TV în Dinamo - FCSB FOTO: Raed Krishan +39   FOTO
3 detalii care nu s-au văzut la TV în Dinamo - FCSB FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2020 23:17 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 09:17

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0, în manșa tur a semifinalei Cupei României. Eduard Apostol, reporterul Gazetei Sporturilor prezent pe arena din Ștefan cel Mare, a remarcat 3 detalii care n-au fost surprinse de camerele TV. 

Dinamo a trăit o umilință istorică. Nu mai pierduse la 3 goluri diferență acasă în fața rivalei de 27 de ani. Fanii au găsit o modalitate inedită de a-și manifesta indignarea. La boxele arenei, acolo unde s-au auzit tot meciul încurajări înregistrate, a fost pus cântecul: „Plecați cu toții, lăsați-ne / Dinamo nu e o afacere”.

Noi investitori interesați de Dinamo

Pe arena pustie din Ștefan cel Mare a circulat un zvon. Noi investitori au intrat în contact cu Ionuț Negoiță pentru a prelua clubul. E vorba de despre un grup de milionari turci care ar trebui să ofere un răspuns concret în acest week-end. Aceștia vor să investeasă la echipă prin intermediul programului DDB, să implice activ suporterii în destinele lui Dinamo. Unul dintre cei implicați este un fost conducător al lui Galatsaray, cu afaceri importante în România. 

Perovic, alături de colegi

Atacantul Slavko Perovic (31 de ani) nu a putut să joace în derby după ce INMS i-a retras preventiv viza medicală din cauza unor probleme la inimă. După meciul de azi, sârbul a mers alături de colegi la baza de la Săftica. Dacă mâine reușește să facă testul suplimentar pe care medicii l-au cerut, ar putea fi pe teren la duelul vital din play-out cu FC Voluntari, de duminică, ora 17:00. 

FOTO / Cele mai tari imagini din Dinamo- FCSB 0-3

+35 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Adrian Mihalcea: „Umilință, ne-am făcut de râs! Ne-a bătut o echipă cu jucători de 17 ani”

Ionuț Negoiță, ca Gigi Becali! Și-a făcut praf jucătorii: „E lider la revolte, dar pe teren cade în fund!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
liviuemil
liviuemil  •  26 Iunie 2020, 15:55

Si pina la urma, la meciul asta ,au vindut toate bileltele sau nu? Sau nu a vrut nimeni sa-i vada pe stelisti ???

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  26 Iunie 2020, 10:09

Asociatia Doar Dinamo Bucuresti trebuie sa stranga rapid bani ca sa le plateasca salariile fotbalistilor.Au muncit saracii.La valoarea lor ar trebui sa le mareasca salariile.Inca un efort si cumparati clubul de la Negoita.Sa vezi circ atunci.

10216741700672837
Kevin Mann  •  26 Iunie 2020, 09:53

Se pare că suporterii au simțit că o să fie bai mare la meciul cu Steaua, așa că deja pregătiseră „Plecați cu toții, lăsați-ne” just in case... :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează