FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CLINCENI - DINAMO 0-1

DINAMO // Florin Prunea, show la interviuri: „Dacă atât îl duce mintea pe Iftime, n-am ce să-i cer” + „Sperăm să iasă FCSB și Craiova din Cupă!”

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 22:23

Florin Prunea (51 de ani), președintele lui Dinamo, a abordat cele mai interesante subiecte după victoria echipei sale cu Academica Clinceni, scor 1-0, care a calificat-o pe formația din „Ștefan cel Mare” în semifinalele Cupei României. 

Programul + rezultatele din Cupa României

despre posibila demitere a lui Dusan Uhrin: „Dacă nu eram eu aici, era alt antrenor! Cu suporterii poți să discuți orice, dar nu s-a pus problema ca ei să decidă un tehnician. Am o relație corectă și reală cu Dusan. Dacă alții fac publice niște discuții care nu au avut niciodată loc, asta e altceva”

despre următorul meci din play-out, cu Poli Iași: „Mai avem până la sfârșitul sezonului. Urmează un meci cu Iași, un loc special. Rednic nu există pentru mine, dar acolo mă duc oricând cu plăcere. Nu cred că vom fi susținuți de ieșeni. Nu e un meci special. Va fi o partidă foarte grea, sunt 3 puncte imense. Cine va pierde această partidă, va avea o viață grea”

despre celelalte partide din „sferturile” Cupei României: „Sperăm să iasă FCSB și Craiova, după vom vedea cu cine putem să jucăm în faza următoare”

despre tragerea la sorți a grupelor Ligii Națiunilor: „Foarte grea. Dacă nu vom părăsi urna a 4-a, nu vom avea șanse. Nu știu pe ce loc terminăm, mai întâi trebuie să trecem de Islanda”

despre acuzele lui Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani: „Eu am mesajul pe telefon. Nu am folosit cuvântul blatist. Mai glumeam cu el. Sigur că am avut și clinciuri, că și-au atins obiectivul. După meci, mi-am cerut scuze, a fost o simplă glumă. Dacă atât îl duce mintea, n-am ce să-i cer”

PROGRAMUL „SFERTURILOR” CUPEI ROMÂNIEI 

  • Miercuri, ora 17:30 // Petrolul Ploiești - Sepsi
  • Miercuri, ora 20:30 // Poli Iași - Craiova
  • Joi, ora 20:30 // Hermannstadt - FCSB

Citește AICI cronica meciului Clinceni - Dinamo 0-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
819602521427859
Stancu Florin  •  04 Martie 2020, 10:46
Postat de Cristi Circioran pe 04 Martie 2020, 10:21

Daca nu se incurca FCSB, iesea pe toate posturile TV si comenta ca a avuy dreptate. Este jalnic Prunea!

Eu zic ca daca nu erau acea reactie (sunt convins ca au fost mai multe), victoria era de partea celor de la F.C. Fcsb... :))

10157050478026381
Cristi Circioran  •  04 Martie 2020, 10:21

Daca nu se incurca FCSB, iesea pe toate posturile TV si comenta ca a avuy dreptate. Este jalnic Prunea!

rumunek
rumunek  •  04 Martie 2020, 10:10

Spune-i și raspândacului de la Digi, Decebal, că doar mâncai ***. El a crezut că e ciocolată și hopa, puse botu’ în direct.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează