FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - SEPSI 2-3

Ce a spus Cristiano Bergodi despre suporterii lui Dinamo, după ieșirile scandaloase ale ultrașilor din PCH

Cristiano Bergodi / Sursă foto: Raed Krishan
Cristiano Bergodi / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 23:49 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 00:12

Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul celor de la Sepsi, a analizat victoria reușită de Sepsi în fața lui Dinamo, scor 3-2, în etapa a doua din grupele Cupei României. Italianul a trecut cu vederea ieșirile reprobabile ale galeriei „câinilor”.

„A fost o luptă încinsă. În general, a fost un meci frumos, suporterii lui Dinamo au cântat de la începutul până la sfârșitul meciului. A fost o partidă frumoasă și o atmosferă super. 

Noi am jucat bine, am marcat, am și ratat câteva ocazii bune. Am luat două goluri, apoi am și suferit pe final. Poate că după cel de-al treilea gol marcat ne-am relaxat. Sunt bucuros, ne-am creat ocazii, erau importante aceste trei puncte. Sunt mulțumit că am jucat bine. Am dat cinci goluri la Pitești, trei astăzi, lucruri care mă bucură. 

Avem șase puncte în Cupă. Vrem să câștigăm această grupă, să terminăm pe primul loc pentru a juca acasă meciul din sferturi”, a spus Bergodi, la microfonul Orange Sport. 

Ultrașii lui Dinamo și-au dat în petic la meciul cu Sepsi

Galeria lui Dinamo a fost protagonista unor scandări reprobabile la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, din runda secundă a grupei A din Cupa României.

Dinamo a revenit în București după 5 luni. Cei aproximativ 5.000 de spectatori au creat o atmosferă frumoasă în debutul partidei cu Sepsi, apoi și-au dat în petic. În prima repriză, din Peluza „Cătălin Hîldan” au răsunat scandări scandaloase, xenofobe, la adresa adversarilor din Covasna.

Spre finalul meciului, galeria dinamovistă, protagonista unor scandări rasiste și xenofobe dezgustătoare, l-a luat la rost și pe Cosmin Matei, fostul jucător al lui Dinamo. Fostul mijlocaș dinamovist, aflat în lot în momentul retrogradării în liga secundă, a fost făcut blatist și înjurat în moduri grotești. Matei a răspuns cu aplauze ironice.

EchipăMeciuriPuncte
1. Sepsi26
2. FC Voluntari1
3. FCU Craiova11
4 Dinamo21
5. Slobozia21
6. Petrolul21

FOTO / Cele mai tari imagini ale partidei Dinamo - Sepsi Sfântu Gheorghe, prin vizorul fotoreporterului GSP Raed Krishan

Dinamo - Sepsi / foto: Raed Krishan
Dinamo - Sepsi / foto: Raed Krishan
Dinamo - Sepsi / foto: Raed Krishan
Dinamo - Sepsi / foto: Raed Krishan
Dinamo - Sepsi / foto: Raed Krishan
+19 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Fanii lui Dinamo s-au răfuit și cu Denis Ciobotariu » Răspunsul ironic al fundașului: „TREI!”

FOTO+VIDEO Dinamo - Sepsi 2-3. Cinci goluri la primul meci intercluburi jucat pe „Arcul de Triumf” » „Câinii”, învinși de un Sepsi mult prea puternic

FOTO Ultrașii lui Dinamo și-au dat în petic la meciul cu Sepsi » Scandări rasiste și xenofobe + au luat la țintă un adversar

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
GoMore14
GoMore14  •  09 Noiembrie 2022, 23:24

***. Tu sigur esti unul din aia care spuneau la fel si cand galeria Craiovei striga "Romania" la meciul cu ungurii, cuk ca ar fi o provocare. Nu va mai merge mult, bah "progresistilor" neomarxisti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno807
creeperno807  •  09 Noiembrie 2022, 22:55

Felicitari Bergodi ca n-ai dat ragaz dusmanilor din presa impotriva lui Dinamo!

paolo12
paolo12  •  09 Noiembrie 2022, 06:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează