FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 21:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii se relaxează la biliard înaintea finalei

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 25 mai 2011 11:29

Aşa cum ne-au obişnuit înaintea meciurilor importante, jucătorii lui Dinamo au ieşit în această dimineaţă să se relaxeze.

În frunte cu Ioan Andone, fotbaliştii alb-roşii au mers la un club privat de biliard, iar conducătorii au cerut ca în salon să le fie interzis accesul ziariştilor şi al persoanelor care nu fac parte din stafful echipei.

În faţa clubului de biliard, dinamoviştii au fost aşteptaţi de aproximativ 30 de suporteri, astfel că fotbaliştii din Ştefan cel Mare au organizat şi o scurtă sesiune de autografe.

În cursul după-amiezei vor sosi la Braşov şi fotbaliştii care nu au fost incluşi pe foaia de joc pentru acest meci, adică Dolha, Zie Diabate, Oscar Rubio şi Păun. Ei vor participa la un dineu, îmoreună cu fostele glorii ale echipei din şoseaua Ştefan cel Mare.

Finala Cupei României - Timişoreana, dintre Steaua şi Dinamo, se va disputa în această seară, de la ora 21.15, pe Stadionul "Tineretului" din Braşov şi va fi transmisă în direct de Pro TV şi liveTEXT de gsp.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  25 Mai 2011, 12:56

De data asta le-o pune Dinamo cu socoteala ca sa se termine cu comentariile stupide si inutile despre jocurile din campionat.

teleghidat
teleghidat  •  25 Mai 2011, 12:46

FORZAAAAAAA DINAMO!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează