FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BRAŞOV - CS OTOPENI ÎN 16-IMILE CUPEI ROMÂNIEI

Dinu Gheorghe după aflarea adversarului din Cupă: "Nu am avut noroc, Otopeniul e tare!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2009 00:00

Preşedintele executiv al lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat că formaţia ardeleană va întâlni un adversar puternic în 16-imile Cupei României, dar va trebui să învingă, pentru că are ca obiectiv accederea în fazele superioare ale acestei competiţii.

"Nu pot să spun că am avut noroc la tragerea la sorţi, pentru că vom întâlni o echipă bună din liga secundă. CS Otopeni are un lot valoros, cu jucători cu experienţă în Liga I şi sunt convins că au forţa să revină în primul eşalon. Este bine că vom juca la Braşov, pentru că meciul din Cupa României este programat între jocurile de campionat, cu CFR Cluj şi Steaua.

Trebuie să câştigăm meciul cu CS Otopeni, pentru că vrem să jucam în fazele superioare ale Cupei României", a declarat preşedintele executiv al lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, pentru site-ul oficial al clubului.

Cel mai probabil, meciul FC Brasov - CS Otopeni se va disputa la 23 septembrie.

Potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri, FC Braşov o va întâlni în 16-imile Cupei României pe CS Otopeni.

Jocurile din 16-imile de finală ale Cupei României se vor desfăşura în sistem eliminatoriu, într-o singură manţă, în zilele de 22, 23 şi 24 septembrie.

NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează