FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR - DINAMO, MÎINE, ORA 20:30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dorinel Munteanu, adeptul arbitrilor români: "Niciodată nu am fost de acord cu arbitrii străini"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 noiembrie 2012 12:54

Antrenorul celor de la Dinamo, Dorinel Munteanu, a vorbit despre partida din Cupa României. Tehnicianul "cîinlor" spune că şi-a pregătit elevii chiar si pentru penalty-uri, dar speră că nu va fi cazul.

"Atît la ei cât şi la noi însă presiunea rezultatului se va simţi. CFR are un avantaj pentru că joacă pe terenul propriu. Sigur că am pregătit jucătorii şi pentru penalty-uri, e o competiţie în care te poţi califica şi aşa. Altă variantă decît victoria nu avem, cu egal nu merge să ne calificăm", a spus Dorinel Munteanu conform Mediafax.

Dorinel Munteanu nu crede că aducerea arbitrilor străini este o variantă bună, el fiind adeptul "fluieraşilor" din România, aşa cum a fost şi în perioada petrecută la Oţelul Galaţi.

"Cei de la CFR nu pun presiune pe noi, jucătorii îşi doresc să nu citească nici ziarele pentru că e important ca randamentul lor să nu fie influenţat în niciun fel. Sînt lucruri normale în campionatul intern de a cere arbitrii străini. Eu cred că cel mai important este jocul. Eu nu am fost niciodată de acord cu arbitrii străini.

Nici cît eram la Galaţi. Nu ştiu care ar fi avantajul, pentru că sub nicio formă nu vin la noi arbitrii de calitate. Avem multe meciuri în care arbitrii au stricat jocul. Eu dau credit arbitrilor din România. Se exagerează în ceea ce priveşte arbitrajul, sînt convins că nu vor fi probleme".

CFR - Dinamo este mîine, de la ora 20:30, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  27 Noiembrie 2012, 21:39
Postat de saviola2_8 pe 27 Noiembrie 2012, 15:04

eu nu cred ca e chiar asa, da belgianul a gresit dar sincer se merge prea departe cu astfel de insuari, mi se par puerile, steaua are relatii in tot universul si toti arbitri din lume ajuta steaua, hai sa fim seriosi. ARBITRI ROMANI SUNT PRAF! PE LANGA FAPTUL CA MAREA MAJORIATTE SUNT PRAF MAI SUNT SI CORUPTI SAU CORUPTIBILI! prefer arbitri straini la meciurile importante macar! cel putin nu exista dubii in ceea ce priveste corectitudinea lor, un arbitru strain care casitga de 10 ori mai mult intr-un an sau chiar de 50 de ori ori, decat unul roman, nu se va cobori sa faca magarii, parere mea, daca greseste o face fara intentie, eu unul cu ichii inchisi aleg arbitri straini!

daca unul greseste din cauza lipsei de valoare si celalalt din cauza de rea vointa mie imi este tot una....

walhalla
walhalla  •  27 Noiembrie 2012, 17:38

Normal, ca doar aia straini nu stiu romaneste. Nu te poti "intelege" cu ei...

badeadorian
badeadorian  •  27 Noiembrie 2012, 17:08
Postat de andy_2008 pe 27 Noiembrie 2012, 16:47

Normal ca daca il arbitrau strainii mai vedea el campionat cu otelu in anul 3000.

O ipoteza corecta . Greu de demontat la cum a fost arbitrajul in editia respectiva .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează