FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - CFR CLUJ, AZI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

”Dracula”, out 8 meciuri! » Bornescu pierde finala cu CFR după ce l-a muşcat pe Bawab

Gestul lui Bornescu de a-l mușca pe Bawab a șocat lumea fotbalului din România
Gestul lui Bornescu de a-l mușca pe Bawab a șocat lumea fotbalului din România

Articol de - Publicat sambata, 01 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 31 mai 2013 23:06

Contra, ”principalul” Petrolului, şi Roşu, secundul lui, vor vedea şi ei meciul cu CFR din tribună, sînt suspendaţi două partide.

Mircea Bornescu, 33 de ani, a fost pedepsit, ieri, de către Comisia de Disciplină: a primit 8 partide de suspendare, începînd de la finala Cupei de diseară. "Dracula" a primit o suspendare mai mică totuşi decît Luis Suarez în Premier League, care, pentru un gest asemănător, va sta 10 partide pe margine în Anglia.

Goalkeeperul a primit şi o amendă de 10.000 de lei. A fost cea mai drastică sancţiune dată ieri de forul Ligii pentru eliminările şi scandalurile din finalul meciului Petrolul - Gaz Metan, scor 1-1.

Vlad, şef de "haită"
Ploieştenii l-au pierdut şi pe Geraldo Alves, două etape, dar şi pe antrenorul principal Cosmin Contra şi pe secundul Laurenţiu Roşu, care nu au dreptul să stea pe banca echipei în următoarele două partide.

Inclusiv finala Cupei de diseară! Astfel, şef pe banca de rezerve a "lupilor" va fi Cristi Vlad, team-manager al formaţiei prahovene. Şi managerul sportiv Marius Nicolae a fost suspendat două luni. Fiecare a mai primit amenzi între 360 de lei şi 10.000 de lei.

"Un copil lasă urme mai adînci!"
Bornescu a declarat ieri la Dolce Sport: "Intrasem în panică, ştiind că putem să pierdem locul de Europa. Se rata un an de muncă. L-am rugat pe Colţescu să le zică ălora de la Gaz Metan să nu mai tragă de timp. Cînd l-am văzut pe Bawab cum se ridică şi cade, apoi se pune pe jos, am simţit că îmi fuge pămîntul de sub picioare. În acel moment, meciul cu Mediaş devenise mult mai important decît finala Cupei. L-am muşcat, nu pot să neg, însă nu aşa tare cum zice el. Dacă te muşcă un copil îţi lasă semne mai adînci. Nu m-am putut controla, iar acum regret. Cea mai mare pedeapsă e că nu joc finala".

25.000 vs 500
Aproximativ 25.000 de susţinători ai Petrolului şi-au achiziţionat deja bilete pentru finala de diseară. Oficialii clubului prahovean cred că vor mai fi cîteva mii de fani care-şi vor cumpăra azi tichete, din Bucureşti. Un autocar este pus la dispoziţia fostelor glorii ale grupării. Clujenii vor fi mult mai puţini, în jur de 500 de suporteri anunţînd că vor fi prezenţi pe Naţional Arena.

"Trebuia eliminat şi Bokila. Am înţeles că lui Bornescu i s-au dat 8 etape. Vă întreb, dacă era Cadu, cîte etape primea? El a primit 9 etape pentru un fault de joc... Dacă îl muşca Ricardo pe Bawab, lua doi ani! Vă spun eu că atîta lua" (Eugen Trică, antrenor CFR)

2 etape au fost suspendaţi şi medieşenii Bawab, victima lui Bornescu, Muth şi Todea. Zaharia va sta pe tuşă numai o rundă

Inbox
- Peste 700 de jandarmi vor asigura paza şi ordinea partidei de diseară.
- Ajutor pentru fosta rivală din oraş: dacă Petrolul cîştigă Cupa, atunci Astra, locul 4 în Liga 1, va merge, în premieră, în Europa League. Dacă ardelenii pun mîna pe trofeu, atunci cei din Giurgiu stau acasă şi merge CFR în Europa League, alături de Pandurii şi de Petrolul. Steaua va merge în preliminariile UCL.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cristi20129
cristi20129  •  01 Iunie 2013, 13:38

bornescu ar trebuii suspendat mai mult.... e a 2a oara cand provoaca o bataie generala.....sa se lase de fotbal daca nu stie sa-l practice sportive.....imi place petrolu sper sa ia cupa, dar nu l-as mai tine in lot pe bornescu.....sa se lase....

lau72
lau72  •  01 Iunie 2013, 11:50
Postat de alenb pe 01 Iunie 2013, 10:01

si cadu primise 9 pentru un fault de joc.. jenant!

Poate si Bornescu trebuie sa se gandeasca daca mai continua in fotbal daca il lasa nervii in halul asta , dar ala numesti tu fault de joc ? pai pana la urma toate faulturile sunt de joc , si al lui Stratila ......

kily
kily  •  01 Iunie 2013, 10:41

trebuia exclus din fenomen!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează