FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CĂLĂRAȘI - DINAMO 1-3

Cristi Pustai a explicat de ce a schimbat portarul la pauză: „Am mai avut experiențe de genul ăsta”

Dunărea Călărași a fost eliminată de Dinamo în „sferturile” Cupei României, scor 1-3. Cristi Pustai (53 de ani), antrenorul călărășenilor, a recunoscut diferența de nivel dintre cele două eșaloane. +17   FOTO
Dunărea Călărași a fost eliminată de Dinamo în „sferturile” Cupei României, scor 1-3. Cristi Pustai (53 de ani), antrenorul călărășenilor, a recunoscut diferența de nivel dintre cele două eșaloane.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 20:00 / Actualizat joi, 04 martie 2021 22:48

Dunărea Călărași a fost eliminată de Dinamo în „sferturile” Cupei României, scor 1-3. Cristi Pustai (53 de ani), antrenorul călărășenilor, a recunoscut diferența de nivel dintre cele două eșaloane. 

  • CS Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Astra Giurgiu și Dinamo sunt cele 4 semifinaliste din acest sezon al Cupei României.

„A fost un meci frumos, dar cam multe goluri în poarta noastră, Noi am reușit doar pe final să înscriem. Cred că în prima repriză am primit goluri la singurele lor două șuturi pe poartă. Noi am avut două situații clare, plus vreo trei faze care se puteau transforma în goluri. 

Nu am avut ce pierde. Pentru noi era un bonus, ceva foarte frumos. E greu când joci cu Liga 1 și intri cu deficit de două goluri la vestiare”, a declarat Cristi Pustai, la Look Sport+. 

Cristi Pustai, decizie radicală la pauza meciului cu Dinamo

La pauză, Cristi Pustai l-a înlocuit pe portarul Stefan Krell, din cauza pasivității de la cele două goluri. În locul său a intrat Răzvan Began. Antrenorul Dunării a explicat decizia: „Sunt greșeli, iar la portar se văd. Am mai avut o experiență de genul acesta și am preferat să nu mai dureze încă 45 de minute. El când greșește are o cădere și se simte”.

Citește și alte știri despre Cupa României: 

FOTO Continuă scandalul din Cupa României! Sugerează că a arbitrat la comanda patronului: „Priviți imaginile. E ca și cum arbitrul ar fi avut o altă Sarcină”

Cum motivează Jerry Gane începutul de calvar: „Am o explicație”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mehighms
mehighms  •  05 Martie 2021, 08:17
Postat de creeperno999 pe 04 Martie 2021, 22:30

Si daca-l aveati pe neuer in poarta, va nimiceam

buna asta.. ce ai fumat??

creeperno999
creeperno999  •  04 Martie 2021, 22:30

Si daca-l aveati pe neuer in poarta, va nimiceam

Vezi toate comentariile (2)
Comentează