FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SĂGEATA NĂVODARI - VIITORUL 0-3

După 3 ani şi 7 luni » Gică Hagi zîmbeşte din nou: a bifat prima victorie ca antrenor la Viitorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 septembrie 2014 23:12

Gică Hagi a simţit din nou gustul victoriei de la nivelul gazonului. "Regele" a revenit pe bancă la propria sa echipă, unde ocupă în prezent funcţia de manager tehnic.

După eşecul din runda trecută, cînd Viitorul a pierdut la Gaz Metan, ieri, în Cupă, Hagi a cunoscut din nou victoria pe banca unei formaţii. Elevii săi au cîştigat fără emoţii la Năvodari, prin golurile marcate de Marin, Nedelcu şi autogolul lui Ursu.

Hagi nu mai cîştigase un meci din 19 februarie 2011, cînd o pregătea pe Galatasaray. Atunci formaţia din Istanbul a cîştigat acasă cu Bucaspor cu scorul de 1-0. Din aprilie 2011, cînd a fost demis de la Galata, Hagi n-a mai antrenat nici o formaţie

Săgeata Năvodari - FC Viitorul 0-3
Au marcat: R. Marin (32), D. Nedelcu (60), I. Ursu (66 autogol)

Săgeata Năvodari: Albuţ - Dunjici, Ursu, Damian, Cîrjă - Muzac (Gorovei, 82), Cervera - Ganea (Eloy, 71), Vezan, M. Chitu (Stana, 64) - Srdic. Antrenor: Cătălin Anghel.

FC Viitorul: Buzbuchi - Cr. Manea (Cioablă, 67), Ţîru, Puţanu, Piţ - Nedelcu, R. Marin - Neacşa, Vînă (Benzar, 56), Cîrstocea (Perju, 46) - Mărkuş. Antrenor: Bogdan Vintilă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
torque07
torque07  •  26 Septembrie 2014, 13:35
Postat de huskydog17 pe 26 Septembrie 2014, 10:04

Daca ar zambi scavul asta dupa fiecare blat, cu siguranta l-am vedea mereu cu gura pana la urechi!

Sclav esti tu si tacto mizerie de om! Daca spui cuiva de romania ce cunoaste putin forbal Hagi e singurul nume pe care i-l stie. ne-a oferit fotbal si spectacol. Ne-a facut cunoscuti in fotbal. Acum e sclav...te-n gura de rahat de om. Vezi-ti de mortii si mediocrii de la Dinamo al tau.

valiza.epo
valiza.epo  •  26 Septembrie 2014, 11:25

Un mic blat intre machidoni.

rizocel
rizocel  •  26 Septembrie 2014, 11:08

ce mecla de meltean blatist,sa-l vedem cum se mai fofileaza si anul acesta sa scape "copiii" de B,mai intra iar live pe digi sa ne minta in fata ca n-a fost blat,doar noi vedem blat ca nu ne pricepem asa cum se pricepe el la fotbal,prostul si agramatul satului cu un vocabular de maxim 50 de cuvinte.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează