FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - TURNU MĂGURELE 0-2

După Rapid, Lincar vrea s-o scoată și pe Dinamo din Cupă + Prima incredibil de mică pe care o vor lua cei de la Turnu Măgurele pentru calificare

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 20:59

Erik Lincar, 39 de ani, antrenorul celor de la Turris Turnu Măgurele, a vorbit despre partida câștigată de echipa sa în 16-imile Cupei României pe terenul celor de la Rapid, scor 2-0.

"Le-am zis băieților acum două, trei zile că șansele sunt egale. Am avut primă de 300 de lei? E ceva. Contează și banii ăștia", a declarat Lincar la TV Telekom Sport.

Antrenorul teleormănenilor a vorbit și despre adversarul pe care și-l dorește: "Aș prefera Dinamo mai departe în Cupă. Pentru noi e un bonus Cupa României".

Citește și:  Rapid e eliminată din Cupă de Turnu Măgurele, echipa lui Dragnea Jr., după un joc extrem de slab, 0-2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  27 Septembrie 2018, 22:14

eu cred ca vei pica cu UNIREA ALBA IULIA ,si asta numai ca sa poti inchide gura ,arati foarte rau ,il strigai pe *** sau pe ***?????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2018
kwd2018  •  27 Septembrie 2018, 21:46

A da dimano de va strica viitorul. Cu toate ca apartineti aceluiasi partid comunist aflat la putere , va baga dinamo 3-4 bucati si va schimba mentalitatea. Acum ca ati batut o echipa infiintata anul trecut , v ati luat nasul la purtare. Chiar va doresc sa picati cu dinamo , sa vedeti ca nu treceti de 5 ori de semicercul careului lor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează