FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FORESTA SUCEAVA - DINAMO 0-4

Dusan Uhrin după 4-0 cu Foresta: „Pentru genul ăsta de meciuri ne apucăm de fotbal!” » Ce spune despre problemele financiare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 22:05

Dinamo a învins Foresta Suceava cu 4-0 și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) afirmă că problemele financiare de la echipă încă nu afectează prestația jucătorilor. 

  • Până în acest moment, în sferturile de finală ale Cupei României s-au calificat Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul și Dinamo. Mâine se mai joacă Metalul Buzău - Poli Iași, Sepsi - Astra și Voluntari - Craiova. 

„Nu a fost o victorie foarte ușoară. Putea să fie și 7-3. Una peste alta sunt mulțumit. Pentru genul acesta de partide ne apucăm de fotbal, să fie stadionul  plin, atmosfera bună, terenul bun. 

Nu a fost greu, noi ne concentrăm doar pe fotbal, nu ne interesează problemele financiare. Asta este viața. Ei au vrut să joace fotbal și asta se vede în rezultate. Nu am avut niciun fel de problemă cu conferința respectivă. Nu sunt om de afaceri, nu vreau să fiu asta. Nu pot comenta dacă Dinamo valorează doar un leu. Problema e ce trebuie să dai după, să asiguri bugetul echipei. Nu mă pricep la asta”, a declarat Dusan Uhrin la Telekom Sport. 

„Eu nu promit niciodată nimic. Sunt convins că vom face tot ce depinde de noi să realizăm un meci bun la Craiova” - Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

Conferința lui Ionuț Negoiță

VEZI ȘI:

Foresta n-a mai reușit minunea » Dinamo, calificare en fanfare în sferturile Cupei României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  31 Octombrie 2019, 09:04
Postat de Mihai Dinu pe 31 Octombrie 2019, 00:11

Respect d-le Dusan Uhrin jr. pentru ce a ti transformat Dinamo in 2 luni, acum vad ritm, alta viteza de joc, determinare, organizare defensiva, contraatacuri, ce mai profesionalism in antrenorat dar si in declaratii, nu ingamfare, fite, acuze, lectii...respect!

In meciul de aseara nu a fost chiar asa!Pentru ca Dinamo trebuia sa puna stapanire pe joc-pentru ca jucau cu o echipa din...liga a treia!Dar nu s-a intamplat asa!Foresta cred ca a avut posesia,Dinamo...aparandu-se haotic!Si jucand... pe contraatac!Daca ar fost ceva deliberat...treaca mearga!Dar ma tem ca nu a fost asa!Pentru ca Foresta a avut nu stiu cate cornere si a ratat si cateva ocazii!Daca nu era executia personala a lui Ricardo Grigore,care a adus oarecare liniste,cred ca am fi revazut...meciul cu Aerostar de acum doi ani-cand a inscris de abia cu 5 minute inainte de final-sau pe cel cu Csiksereda,cand s-a terminat la egalitate,pierzand la penalty-uri!Ambele echipe mentionate fiind tot din liga a 3 a!Sper ca Uhrin, sa traga concluziile care se impun!

chris_bu67
chris_bu67  •  31 Octombrie 2019, 08:56
Postat de geogeo pe 30 Octombrie 2019, 23:28

Dusan zice: "Pentru genul acesta de partide ne apucăm de fotbal!", adica ii place sa joace cu echipe gen Foresta si sa arate ce tare e Dinamo cand joaca cu amaratii de Liga 3. Hai sa vedem cum se va termina PSD CSU Craiova - PSD Dinamo Bucuresti in weekend. Prevad un control antidoping masiv la meciul ala, nu stiu de ce (De fapt stiu, dar nu vreau sa dau nume). Domnule Balaj, sunteti pe receptie?

nu-ți dai seama cât ești de prost?

mehighms
mehighms  •  31 Octombrie 2019, 08:16
Postat de geogeo pe 30 Octombrie 2019, 23:28

Dusan zice: "Pentru genul acesta de partide ne apucăm de fotbal!", adica ii place sa joace cu echipe gen Foresta si sa arate ce tare e Dinamo cand joaca cu amaratii de Liga 3. Hai sa vedem cum se va termina PSD CSU Craiova - PSD Dinamo Bucuresti in weekend. Prevad un control antidoping masiv la meciul ala, nu stiu de ce (De fapt stiu, dar nu vreau sa dau nume). Domnule Balaj, sunteti pe receptie?

cred ca ai citit printre randuri doar. "Pentru genul acesta de partide ne apucăm de fotbal, să fie stadionul plin, atmosfera bună, terenul bun"

Vezi toate comentariile (5)
Comentează