FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFK CSIKSZEREDA - DINAMO, JOI, 19:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV 5 piese grele nu fac deplasarea la Miercurea Ciuc! Nume importante lăsate acasă de Mircea Rednic înaintea meciului din optimile Cupei

Articol de - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 12:20

Dinamo va pleca astăzi spre Miercurea Ciuc, acolo unde "câinii" o vor înfrunta joi seara pe AFK Csikszereda, într-un meci din optimile Cupei României. Mircea Rednic a luat decizia de a lăsa mai mulți jucători acasă în perspectiva meciului de mâine.

  • AFK Csikszereda - Dinamo se joacă joi, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport și TV Telekom Sport

Din lotul pe care dinamoviștii îl vor deplasa la Miercurea Ciuc nu vor face parte mai multe nume importante din lot, precum Jaime Penedo, Teddy Mezague, Marco Ehmann, Armando Cooper, Sergiu Popovici și Mircea Axente. 

Portarul panamez de 37 de ani a fost lăsat acasă pentru a se reface. El a jucat toată toamna cu dureri și are nevoie de câteva zile de repaus.

Rednic se va baza cel mai probabil pe rezerva Vlad Muțiu, 23 de ani, în timp ce tânărul Mihai Eșanu (20 de ani) va fi rezervă. Va fi al doilea meci din acest sezon în care Penedo nu se va regăsi în poarta lui Dinamo pentru a doua oară în acest sezon: Claudiu Niculescu îl menajase în victoria de la Galați cu Dacia Unirea Brăila din șaisprezecimile Cupei, meci încheiat 3-1. 

Armando Cooper, compatriotul lui Penedo și victima derapajelor rasiste ale fanilor dinamoviști în meciul de la Chiajna, nu va face, de asemenea, deplasrea, având de rezolvat unele probleme personale.

În rest, Popovici și Axente sunt accidentați, în timp ce fundașul francez Teddy Mezague, poreclit de colegi "Trezeguet", nu mai intră deloc în planurile lui Rednic.

Marco Ehamnn, puștiul de doar 18 ani venit din Germania, nu va fi nici de data aceasta în lot. Acesta reprezintă o enigmă totală: fotbalistul pentru care conducătorii au așteptat 6 luni pentru a i se elibera actele de joc nu a prins niciun minut în acest sezon, prinzând doar banca la un meci pe vremea când Bratu era antrenor. 

În schimb, în lot își va face apariția Tomislav Gomelt, croatul lăsat acasă pentru meciul de luni cu Concordia Chiajna.

O absență cunoscută este cea a mijlocașului Deian Sorescu, după ce a fost eliminat în partida din șaisprezecimi cu Dunărea Brăila.

Vezi și:  Rednic MUTĂ! Își aduce oamenii lui la Dinamo! Unul a mai jucat la formația din "Ștefan cel Mare"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
craiovenis
craiovenis  •  01 Noiembrie 2018, 07:59

Exista piese grele la Dinamo?:)))))) Incredibil....

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  31 Octombrie 2018, 17:33
Postat de moshu_ultra.natzionalist pe 31 Octombrie 2018, 15:33

Ce-i aia "că. în sfârșit" ? Parcă ai un fișier de tipul...prostălău.mpeg !

'' maestrul Gelu Eftimie intră în acțiune? :))) '' mos ...ce crezi daca citim atent aceste cuvinte ....ne dam seama cam ce varsta are domnul iosif ??? ..........eu am curaj sa fac un pariu ...intrebam pe strada 1000 de insi sub 50 de ani ....CINE ESTE GELU EFTIMIE ...cam cati crezi ca stiu raspunsul .....acelasi domn iosif spunea .....ca el l-a prins pe lacatus cand era copil .....lacatus are 54 de ani

speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  31 Octombrie 2018, 16:53

Hai minamo în beeee!!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează