FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Decizie controversată în Cupa României » Poli Iași - CFR se mută la Cluj: „Încercăm să ajutăm fotbalul românesc!”

Partida dintre Politehnica Iași și CFR Cluj, din „16-imile” de finală ale Cupei României , nu se va mai juca la Iași
Partida dintre Politehnica Iași și CFR Cluj, din „16-imile” de finală ale Cupei României , nu se va mai juca la Iași

Articol de - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 12:33 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 15:22

Partida dintre Politehnica Iași și CFR Cluj, din „16-imile” de finală ale Cupei României, nu se va mai juca la Iași, cum fusese stabilit la tragerea la sorți, ci la Cluj, la sfârșitul lunii noiembrie. 

UPDATE 15:20 » CFR Cluj îi mulțumește lui Poli Iași

CFR Cluj a postat un comunicat de presă în anunța că a ajuns la un acord cu Poli Iași în legătură cu meciul din Cupă și le-a mulțumit ieșenilor.

CFR 1907 Cluj dorește să mulțumească public clubului CSM Politehnica Iași, președintelui clubului Ciprian Paraschiv, antrenorului Daniel Pancu și staff-ului său tehnic și nu în ultimul rând jucătorilor Politehnicii Iași, pentru gestul extraordinar de a accepta ca meciul din șaisprezecimile Cupei României să se dispute la Cluj, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” și nu la Iași, așa cum era programat conform tragerii la sorți.

Meciul din șaisprezecimile Cupei României urmează să se dispute între două partide extrem de importante din Grupa A UEFA Europa League cu AS Roma și CSKA Sofia, meciuri în care vom lupta pentru o calificare în Primăvara Europeană și pentru a îmbunătăți coeficientul țării noastre, iar gestul întregii familii a Politehnicii Iași de a scuti echipa noastră de o deplasare lungă în Copou este unul de aplaudat, un gest de fairplay care ar trebui urmat de toți cei implicați în fotbalul românesc.

Ne arătăm încă o dată recunoștința în fața clubului ieșean! Vă mulțumim!
- comunicat CFR Cluj

Știrea inițială:

Ieșenii au acceptat cererea ardelenilor, care în acea perioadă au un program încărcat în Europa, de a organiza duelul pe arena din „Gruia”. 

„Dacă era permis accesul spectatorilor pe stadioane, acest subiect nu ar fi existat. Așa, însă, încercăm și noi să ajutăm fotbalul românesc, prin sprijinirea singurei echipe care mai poate să ne crească coeficientul în Europa. Asta nu înseamnă că vom merge la Cluj ca victime, vom încerca să ne calificăm!” a declarat președintele Politehnicii, Ciprian Paraschiv.

Sursele GSP.RO susțin că Poli Iași a fost de acord cu propunerea după ce campioana a acceptat să plătească toate cheltuielile pentru deplasarea la Cluj.

Mărinimia e la modă în Liga 1

Nu e pentru prima oară în utimele luni când o echipă de top a României beneficiază de un gest de mărinimie din partea unei combatante din Liga 1. 

Chiar în ziua meciului cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa League, FCSB i-a împrumutat pe David Caiado și Goran Karanovic de la Hermannstadt, echipa unde Anamaria Prodan e numărul unu în conducere. FCSB a sperat că va putea trece de Slovan Liberec prin aducerea celor doi fotbaliști experimentați, însă a fost învinsă chiar și cu aportul acestora. Ajutorul venit din partea lui Karanovic a fost aproape inexistent, sârbul accidentându-se în minutul 10 al meciului din Europa League.

VIDEO Florin Prunea, despre echipa națională: „Din păcate, suferim în apărare. Nu avem soluții!”

Citește și alte știri despre Poli Iași: 

EXCLUSIV Poli Iași, la un pas de faliment! Procesul cu un jucător de la Dinamo a fost decisiv

EXCLUSIV Încă un transfer cu nume în Liga 1 » Un jucător trecut pe la Barcelona și Liverpool vine în România

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
cneius
cneius  •  16 Noiembrie 2020, 12:29

Autorul articolului este cam controversat !

1_0_1_0
1_0_1_0  •  15 Noiembrie 2020, 21:47
Postat de craiovenis pe 15 Noiembrie 2020, 19:41

Da, dudeeeee!Parcursul european al Craiovei , a insemnat 8 milioane pe Mihaila , celalalt 9 pe Mitrita...Ale voastre 1 pe Bordeanu , dar cu perspective mari la Hoban, Camora, Deac, Chipciu, Vinicius si Rondon!Poate gasiti o echipa ca Dudelange pentru tinerii astia de mare perspectiva!Ca de tineri ca Manea si Costache va bateti joc iar antrenorul doar portar nu ii pune sa joace!Dar poate ia Europa League si recupereaza cele 6 milioane....

Ăla nu e parcurs european berbecule, sunt vânzări de jucători. Cu ce te lauzi?

983732924972315
Soos Vilmos  •  15 Noiembrie 2020, 21:45

Eu revad cu placere meciurile jucate in grupele CL si in Uefa EL in ultimii cinci ani de supergalacticii de la fcsb.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează