FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFC HERMANNSTADT - FCSB, 14:00 DIGI, TELEKOM, PRO X, GSP.RO

EXCLUSIV Președintele lui Hermannstadt dă ultimele detalii despre starea gazonului unde astăzi e programat meciul dintre echipa sa și FCSB» Câte grade se anunță la ora partidei

Așa arată Stadionul Municipal din Sibiu la ora 10:00 // FOTO: Facebook +2   FOTO
Așa arată Stadionul Municipal din Sibiu la ora 10:00 // FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 10:19

Meciul dintre AFC Hermannstadt și FCSB, din sferturile Cupei României, este progamat azi, la ora 14:00, după ce a fost amânat din cauza terenului acoperit de zăpada.

Teodor Birț, președintele clubului din Liga a 2-a, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre starea gazonului de pe stadionul Municipal din Sibiu. Oficialul celor de la AFC Hermannstadt a spus că se lucrează din greu la deszăpezirea arenei și promite că vor fi condiții bune de joc.

"Am început de aseară lucrările. Azi, la 8 dimineața, oamenii au fost pe gazon și au continuat ce au început. Promitem că nu va fi niciun gram de zăpadă pe stadion. Azi noapte au fost cam -14 grade, acum sunt aproximativ -10, dar e soare și se va mai încălzi până la ora meciului.

Din punctul nostru de vedere, nu este nicio problemă. Se va putea juca. Noi facem tot posibilul să îngrijim suprafața de joc până la ora meciului", a spus Teodor Birț, președintele AFC Hermannstadt pentru GSP.RO.

"Ne vedem la stadion, la ora 14:00!

Din dorința de a nu mai avea neplăcuta surpriză - atât noi, cât și voi, suporterii FC Hermannstadt - ca meciul cu FCSB, reprogramat pentru astăzi, la ora 14:00, să fie amânat din nou, începând de aseară au fost făcute eforturi mari pentru ca terenul să fie în condiții bune la ora jocului. S-a muncit fără întrerupere pentru ca întâlnirea să poată avea loc, în condițiile cerute ieri, de brigada de arbitri.

Le dăm întâlnire suporterilor la ora 14:00, la ”Municipal”. Jucătorii echipei noastre le transmit și pe această cale că au nevoie de ei, de încurajările lor,așa cum s-a întâmplat la fiecare meci de până acum.

Porțile se vor deschide începând cu ora 12:00" mesaj postat pe Facebook de AFC Hermannstadt

-5
grade se anunță la ora 14:00 la Sibiu, ora de start a meciului AFC Hermannstadt - FCSB

Vezi aici desfășurarea liveTEXT a meciului 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (68)
brancusi
brancusi  •  01 Martie 2018, 14:00
Postat de de_pe_tarnave pe 01 Martie 2018, 12:17

Mai exista "Urlatoarea"?

Nu stiu la ce te referi.

nebraska
nebraska  •  01 Martie 2018, 13:30

Stai ca apare meme sa ne spuna ca e vant si radiatii solare prea puternice,nu se poate juca.

ares123
ares123  •  01 Martie 2018, 13:13
Postat de hehehehe pe 01 Martie 2018, 12:59

Mai avea un pic si plangea in microfoane MM Stoica, recidivistul care ocupa functia niciofunctie la FC FCSB, zbiera de zor ca vai doamne, pretioasele diamante fecesebiste risca accidentari, ca e prea frig etc. Acelasi *** *** titul an de an si intotdeauna are probleme cu echipa de pe locul 1. Penibilii Romaniei, FC FCSB sunt penibilii Romaniei!

Vezi ma de treaba ta, nu am ce discuta cu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează
Close