FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFC HERMANNSTADT - FCSB, MIERCURI, 18:30, DIGI, TELEKOM, PROX, GSP

EXCLUSIV Scandalul e cât casa înaintea meciului de Cupă! » Gigi Becali, pentru GSP.ro: "E posibil să nu bag echipa la Sibiu"

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2018 12:22

AFC Hermannstadt, locul 2 în Liga a 2-a, și FCSB vor juca miercuri, de la 18:30, în sferturile Cupei României. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Pro X, miercuri, de la ora 18:30.

Gigi Becali a reacționat pentru GSP.RO după ce unul dintre deținătorii drepturilor TV ale meciurilor din Cupa României, TV Telekom Sport, anunțase că Burleanu ar fi refuzat să amâne meciul de la Sibiu din cauză că patronul FCSB îl susține pe Ionuț Lupescu la alegerile pentru președinția FRF.

Becali nu crede în varianta unei răzbunări a lui Burleanu, precizând doar că: "Felix Grigore de la FRF n-a vrut să amâne". Mai mult, patronul FCSB spune că este dispus să riște să piardă la "masa verde" meciul de Cupă dacă terenul de joc nu este în condiții bune la ora partidei și ar putea pune în pericol integritatea jucătorilor.

"Știu că am cerut amânarea meciului. Argăseală are mai mute detalii. Eu știu că Felix Grigore de la Federație nu a fost de acord cu amânarea. Nu cred că Răzvan Burleanu s-a implicat.

L-am întrebat pe Argăseală ce se întâmplă dacă nu mergem la meci și pierdem cu 3-0. Mi-a zis că riscăm să avem probleme, să se spună că desconsiderăm competiția. În plus, Burleanu e dușmănos și controlează comisiile de la FRF. Poate ne depuncta, la răutatea pe care o are. Am vrut să mergem cu copiii.

Am zis să se ducă să joace. Știu că joacă titularii. Dică a decis să joace cu oamenii de bază, că avem timp de refacere până la meciul din Liga 1.

Le-am zis să nu riscăm să jucăm dacă e vreme urâtă. Nu știu exact dacă vor juca. Să hotărască atunci!", a spus Becali pentru GSP.ro.

INMH a anunțat că va prelungi codul galben de ger în județul Sibiu până pe 1 martie, la ora 10:00.

FRF: "LA SIBIU NU VA FI AȘA FRIG"

Federația a reacționat azi în privința meciului de la Sibiu și spune că situația partidei din Ardeal e diferită față de cea din Moldova, acolo unde s-a decis amânarea partidei dintre Botoșani și Iași, programată inițial azi. 

"FRF menține echidistanța față de membrii săi, fără a favoriza sau defavoriza pe vreunul dintre ei. Partida FC Botoșani - CSM Politehnica Iași a fost amânată pentru că la ora de disputare a meciului județul Botoșani se va afla sub cod portocaliu de ger. Este singurul meci care s-ar fi disputat în aceste condiții dintre cele patru din sferturile de finală ale Cupei României.

În județul Sibiu nu s-a anunțat cod portocaliu de ger, așa cum nici în județul Dolj nu va mai fi cod portocaliu de temperaturi scăzute la ora de disputare a partidei CS U Craiova – Dinamo București. Departamentul de Competiții poate amâna partidele doar în caz de forță majoră, iar în cazul celorlalte trei partide nu are nici un suport juridic să facă acest lucru". 

La Craiova, INMH a decis să prelungească avertizarea de cod portocaliu de ger până în ziua meciului dintre Universitatea și Dinamo, 1 martie, ora 10:00. 

Citește și: FOTO Imagini demne de anii '60 la Sibiu! Hermannstadt - FCSB se va juca pe un teren execrabil 

884700 20 sportpictures sibiu 2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (87)
spinoza
spinoza  •  05 Martie 2018, 15:52

O prostie cat roata carului sa se joace pe vremea asta. Nu va fi spectacol fotbalistic. Spectatorii vor veni ca sa tremure si sa vada cum se zbat in mocirla jucatorii. Cine castiga? Medicii. Bolnavi or sa fie destui dupa ce vor sta doua ore in frig. *** FRF. Sleahta de diletantisti si fripturisti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  28 Februarie 2018, 09:04

Este foarte adevarat ca fotbalul, sportul in general trebuie sa fie un spectacol si nu un CHIN. Sa speram ca noua conducere a FRF va gasi solutii destepte !

liviuemil
liviuemil  •  27 Februarie 2018, 23:01
Postat de Adrian George pe 27 Februarie 2018, 16:36

wow...ce sa mai zicem si noi...acum plangeti...la meciul Astra-Dinamo ati ras...lasa ca asa meritati..sa vedeti si voi cat de frumos se joaca pe un teren inghetat si plin de zapada...macar veti fi impacati cu ideea ca cei e la sibiu nu au incalzire in gazon...e mai rau cand au si nu vor so porneasca cu ordine de sus si valize ***...

Daca esti *** tot *** ramii!. La Giurgiu a fost pornita intalatia. pe NA la fel. Zapada nu se topeste instantaneu pe nici un stadion incalzit oriunde in lume.Insa tu ramii cu fixul tau, auzit de la atul care ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează