FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACS POLI TIMIȘOARA - ASA TG. MUREȘ 1-1 (6-7 D. PEN.)

Execuția de la 11 metri » ASA a întors scorul potrivnic, a mers în prelungiri cu un om mai puțin pe teren cu Timișoara, 1-1, iar Stăncioiu a fost providențial

Articol de - Publicat miercuri, 16 decembrie 2015 00:00

Timișorenii au irosit marea șansă a calificării în minutul 36, cînd au irosit un penalty. La ”loteria” din final, au mai ratat o dată și au ieșit din Cupă

Mîna de oameni prezenți la stadion, aseară, au primit o recompensă din partea fotbalului. Cele două formații au interpretat partituri ofensive, iar ocaziile au abundat la ambele porți, în special, în actul secund. Bănățenii au deschis scorul prin Elek (24), care l-a lăsat mască pe Ivan Gonzalez, iar Stăncioiu n-a mai avut ce face decît să scoată mingea din plasă.

Ar fi putut fi aruncate zarurile încă din minutul 36. Lui Velayos i "s-a spart ceasul", a pus mîna pe minge în careu, la o tentativă a lui Bărbuț de a ataca buturile adverse, însă Javi Hernandez a tras slab și previzibil pentru Stăncioiu, foarte atent. Axente (47), bară, după o pasă cu călcîiul a lui Hanca, a dat semnalul revirimentului mureșenilor. Brandan (52) a fost aproape să-l trimită pe Kirschstein în penibil. Elek (57), "foarfecă", și Llorente (72), șut în forță peste, n-au putut fi decisivi.

A fost, în schimb, Balici (80), care l-a executat pe Kirschstein după o centrare perfectă a lui Brandan, reluare cu capul ce a dus meciul în prelungiri. Elek (101) a fost spectaculos, dar la fel și parada lui Stăncioiu.

După o sumedenie de penalty-uri executate ca la carte, mult peste ce a bătut Javi Hernandez în timpul regulamentar, Artean a ratat. A fost și arta lui Stăncioiu, care a așteptat mereu, pînă la ultima secundă, înainte de a se arunca pe un colț. Pînă a ghicit.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  16 Decembrie 2015, 17:44

Calificare meritata. ASA cu doua clase peste Poli. Fundasii centrali de la Poli-exceptie Luchin-sint de liga a 5-a! Flocea isi pune jucatorii, la antrenamente sa traga la poarta? Ca nu prea stiu. Excelent Balaj! O intrebare:la Timisoara sint multi juniori talentati, de ce nu se promoveaza juniori, in echipa? Interzis? Vor pleca la altii, care promoveaza juniori.

1228562210537150
Bobin Alex Tiberiu  •  16 Decembrie 2015, 14:15

Eu am observat la nemtalalul ăsta ca îi cam tot timpul surprins de centrările bune ale adversarilor....nici nu iese decis din poarta dar nici nu sta pe linia porții îi cam tot timpul undeva pe la mijloc

1228562210537150
Bobin Alex Tiberiu  •  16 Decembrie 2015, 14:04

Echipa ăsta joaca 80 de minute bine și dupaia cade pe final inexplicabil,este al nu știu catela meci în care se întâmplă ăsta și apropo un portar mai de doamne ajuta nu au

Vezi toate comentariile (5)
Comentează