FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 21:30, GSP.RO, PROTV, DIGI, DOLCE

Fără star în Derby? Stanciu poate rata meciul din această seară cu Dinamo dacă va fi suspendat de către Comisia de Disciplină

Articol de - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 00:00

După 21 de zile, Steaua a primit oficial înștiințarea că Nicușor Stanciu, unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei din acest sezon, urmează să ajungă la Comisia de Disciplină a FRF chiar în dimineața meciului Steaua - Dinamo, din această seară!

Secretarul general al FRF, Radu Vișan, a fost cel care a făcut sesizarea încă de săptamâna trecută, după ce mijlocașul de 22 de ani a adresat semne obscene spectatorilor la finalul meciului dintre Pandurii și Steaua de la Severin.

"Sper să nu existe niciun fel de pedeapsă, pentru că nu poți compara ce a făcut Șumudică și ce a făcut Cristi Săpunaru cu ce a făcut Nicu. Chemarea lui la Comisie s-a făcut mai mult așa, pentru a se arăta că există o balanță, dar unul s-a suit pe gard, altul a făcut tot felul de gesturi, comportamente ce nu pot fi comparate cu ce a făcut Stanciu. Dacă cei de la Comisie îl vor suspenda, asta este!", a spus Reghecampf ieri dimineață.

Stanciu va fi judecat de aceeași Comisie care l-a audiat săptămâna trecută, chiar înaintea meciului pe care Astra l-a jucat în Cupa Ligii, pe Marius Șumudică, suspendându-l pe antrenorul liderului o etapă pentru gesturile obscene de la meciul cu Steaua de la Pitești, atunci când și-a băgat degetul mijlociu în gură și s-a atins cu mâna în zona organelor genitale. Stanciu ar putea scăpa totuși de suspendare, fiind prima lui abatere în acest sezon. Șumudică, în schimb, era recidivist.

Meciul dintre Steaua și Dinamo va avea loc în această seară, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și

Pariori.ro: Cota zilei vine de la Derby de România » 2.10 pentru un pariu surpriză

 clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
1019483744751879
Fota Eugen  •  20 Aprilie 2016, 15:12

stati ma linistiti. *** lui becali il suspenda in meciul cu viitorul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  20 Aprilie 2016, 14:55

Dinamo de la mijloc in sus e modesta, dar cand ma uit la FCSB si vad ca atacantul lor e Chipciu parca m-am mai linistit.

696253093853906
Ghita Florin  •  20 Aprilie 2016, 12:57

Sa fim seriosi,asta este praf in ochi,ca deobicei comisiile *** o sa-l dojeneasca parinteste

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează