FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FARUL

Farul Constanța se consideră nedreptățită de noul format al Cupei României

Farul Constanța, în înfrangerea de la Voluntari
Farul Constanța, în înfrangerea de la Voluntari

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2023 22:35 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 23:08

Cristian Bivolaru, directorul general de la Farul Constanța, a criticat noul format al Cupei României. Acesta consideră că echipa sa este nedreptățită.

Cristian Bivolaru consideră că nu este normal ca un clasament să fie făcut între echipe care nu joacă între ele, așa cum se întâmplă în Cupa României. 

Din sezonul trecut, cele 24 de cluburi sunt împărțite în 4 grupe de câte 6 echipe. Fiecare echipă joacă trei meciuri, cu câte o echipa din toate cele trei urne. Partidele se joacă pe terenul clubului mai slab cotat.

Adrian Mititelu l-a revocat din funcție și i-a luat locul » Decizie surprinzătoare la FCU Craiova
FCU Craiova
Adrian Mititelu l-a revocat din funcție și i-a luat locul » Decizie surprinzătoare la FCU Craiova

„Mi se pare că ajungi să măsori mere cu pere, faci un clasament din echipe care joacă meciuri diferite. Nu mai vorbesc de faptul că noi jucăm trei meciuri în deplasare, Craiova doar două. Cum să faci un clasament când joci cu alte echipe? Dinamo nu joacă cu FCSB, fiind în aceeași grupă, apropo de atractivitate.

E clar că a crescut numărul de jocuri, crește numărul de spectatori, interesul e mai mare, dar din punct de vedere al echității sportive, mi se pare total dezamăgitoare formula asta. Nu mai spun că și cheltuielile unei echipe care are de făcut trei deplasări sunt mari și satisfacțiile materiale sunt mici”, a spus Cristian Bivolaru, la ProSport.

Mihai Stoica esti și el nemulțumit de formatul Cupei României

„De ce jucăm cu Craiova în deplasare? De ce nici măcar unul dintre cele trei meciuri nu le jucăm acasă? Pentru că ne-am clasat mai bine? Sunt de acord să jucăm în deplasare cu echipele din urna 2 și 3, dar de ce și cu echipa din urna 1?

E normal să jucăm la Oradea sau în altă parte. Dar dacă pici cu FCU Craiova, de exemplu, care a terminat pe 7-8 în Liga 1, de ce să aibă ea avantaj în fața noastră? De ce să ni se ia meritul sportiv? De ce să fim dezavantajați cu toate echipele?”, a spus Mihai Stoica, aflat în platoul Orange Sport.

Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și:

Victor Angelescu i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Nu este expert”
RAPID
Victor Angelescu i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Nu este expert”
Cum l-a întâmpinat Peluza Nord pe Chipciu, după răbufnirea fotbalistului la adresa CSA Steaua: GSP a surprins întreaga scenă
FCSB - UNIVERSITATEA CLUJ
Cum l-a întâmpinat Peluza Nord pe Chipciu, după răbufnirea fotbalistului la adresa CSA Steaua: GSP a surprins întreaga scenă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
chepandy777
chepandy777  •  03 Octombrie 2023, 15:11

pai ce presedinte ati votat aceea si aveti

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Octombrie 2023, 12:54

...burleanu ...demisia...

tase67
tase67  •  03 Octombrie 2023, 00:23

Burleanu este aberant, l-am auzit cum spune ca definitia cupei este sa aiba sansa echipele mici, sa se bata cica, cu cele mari. Complet contrariu filozofiei contemporane care ghideaza competitiile organizate de UEFA sau FIFA. Ce ne spune Burleanu, printre rinduri, este ca ii place sa fie reales, ca un despot. *** Vorbeste de sansa buturugii, numai ca, buturuga lui mica, nu mai rastoarna carul mare, nici in Europa, nici in lume, nici pentru nationala., de prea multi ani. Pentru personajul Burleanu, insa, zicala, la nivel strategic, ii umple de fapt lui carul, prin voturile buturugilor, in detrimentul acestui sport. El ne spune, cu gura lui, ca promoveaza, prin politica, cu sisteme suspecte, precum acest sistem prostesc, pe care se disputa Cupa Romaniei, de aproape doi ani, favorizarea echipelor de duzina, care stie el bine, l-au votat. Cica motiveaza echipele mici, pe baza de ideologie de Cupa, care trebuie sa apartina tuturor. Ratarile calificarilor si infringerile, semnatura Burleanu, au venit mereu, pe acest car bizar, pe care sta suit, votat de buturuga mica. Doar si pentru ca distruge o competitie de mare traditie, ar trebui anchetat, si inlaturat, pentru culpa promovarii propriilor interese, in detrimentul calitatii fotbalului, care, inaintea venirii lui, se practica de catre oameni, nu ca el, dar valorosi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează