FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BIHOR - FCSB

FC Bihor - FCSB se dispută cu casa închisă, la Oradea!

Partida dintre FC Bihor Oradea și FCSB, de miercuri seară, din prima rundă a fazei grupelor Cupei României Betano, a solicitat un interes uriaș din partea suporterilor.
Partida dintre FC Bihor Oradea și FCSB, de miercuri seară, din prima rundă a fazei grupelor Cupei României Betano, a solicitat un interes uriaș din partea suporterilor.

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 09:27 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 12:39

Partida dintre FC Bihor Oradea și FCSB, de miercuri seară, din prima rundă a fazei grupelor Cupei României Betano, a suscitat un interes uriaș din partea suporterilor. Meciul se va disputa cu casa închisă, toate tichetele fiind vândute încă de pe 21 septembrie. 

  • FC Bihor - FCSB este programat miercuri, 27 septembrie, de la ora 21:00, live pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Emulația creată de fanii bihoreni a adus și un record pentru sportul românesc în acest sezon. FC Bihor a vândut 6.908 abonamente, conform ultimelor informații postate pe site-ul oficial al clubului.

Oficialul lui CFR Cluj a izbucnit în direct: „Stau de 7 ani în Cluj și nu l-am văzut niciodată pe Istvan Kovacs!” + Ce spune despre greșelile de arbitraj
CFR CLUJ
Oficialul lui CFR Cluj a izbucnit în direct: „Stau de 7 ani în Cluj și nu l-am văzut niciodată pe Istvan Kovacs!” + Ce spune despre greșelile de arbitraj

11.000 de oameni așteptați la FC Bihor - FCSB, duel din grupele Cupei României Betano

Pentru meciul de miercuri seara, care se va disputa în nocturnă, s-au vândut în timp record toate cele 11.000 de bilete puse la vânzare. Tichetele au fost epuizate încă de pe 21 septembrie, cu 6 zile înaintea partidei din Cupa României.

Tragerea la sorți din Cupa României s-a dovedit un motiv de sărbătoare pentru fotbalul bihorean. Echipa locală, în prezent în Liga 3, va primi vizita celor de la FCSB și Dinamo. Pentru asta, autoritățile locale au dispus în regim de urgență modificări importante la stadionul „Iuliu Bodola”, unul cu o capacitate de 11.000 de locuri.

Preşedintele clubului, George Tătar, declara recent că instalaţia de nocturnă, instalată zilele trecute pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, va rămâne acolo până după meciul cu Dinamo, programat în jurul datei de 1 noiembrie.

Astfel, cu cele 3.000 de bilete vândute joi, precum şi cu locurile rezervate oaspeţilor, care sunt de 5%, şi celor de la FRF, tot de 5%, împreună cu invitaţiile şi acreditările pentru jurnalişti, Stadionul „Iuliu Bodola” va fi ocupat în totalitate, pentru cele 10.346 de locuri rezervate pentru acest meci.

- Comunicat FC Bihor Oradea

FC Bihor - FCSB, echipe probabile:

FC Bihor: Mihai Pînzariu – Călin Jurj, Daniel Stan, Ricardo Farcaș - Alexandru Stoian – Vadim Calugher, Răzvan Gunie - Ionuţ Ban, Andrei Moga, Florin Chitaș - Sergiu Jurj
Antrenor: Florin Farcaș

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Dawa, Haruț, Cr. Ganea (Panțâru) - Djokovic, Lixandru, Al. Băluță - Radaslavescu, Miculescu, Oct. Popescu
Antrenor: Elias Charalambous

FCSB se află în Grupa C și se va duela cu FC Bihor, Oțelul și FCU Craiova, toate partidele în deplasare. Duelurile se vor disputa pe terenul formației mai slab clasate în sezonul precedent. 

Clasamentul grupei din care fac parte FCSB și FC Bihor Oradea

VIDEO. FCSB, susținută de mai mulți fani la antrenamentul de la Oradea + Mihai Neșu, prezent

Citește și: 

Cu ultimul transfer la atac! » Ultimele vești de la FCSB, înaintea debutului în Cupa României Betano: cum ar putea arăta primul „11”

Hagi i-a băgat în ședință, imediat după eșecul din Cupă: „O au grea cu mine! Să vedem cine mai rămâne”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  27 Septembrie 2023, 12:01

FC Bihor este o cocalareala, o echipa care era campioana la *** pe vremea comunista si care nu a cistigat nimic niciodata, trebuie desfiintata urgent. Adevarata echipa a orasului este CAO Oradea, campioana interbelica a Romaniei dar si a Ungariei, cea care l-a dat pe Iuliu Bodola, cel mai mare fotbalist din istoria Romaniei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexh
alexh  •  27 Septembrie 2023, 11:09

Normal că au vândut toate bilete. STEAUA atrage! STEAUA e doar una!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează