FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB

DECEPȚIE Budescu, repetent cu Hunedoara » Doi jucători de Liga 3, peste el

La primul joc ca titular de la revenire, Constantin Budescu a dezamăgit, fiind al doilea cel mai slab jucător ofensiv de la FCSB și depășit inclusiv de doi fotbaliști de Liga 3: Hergheligiu și Laurențiu Buș
La primul joc ca titular de la revenire, Constantin Budescu a dezamăgit, fiind al doilea cel mai slab jucător ofensiv de la FCSB și depășit inclusiv de doi fotbaliști de Liga 3: Hergheligiu și Laurențiu Buș

Articol de - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 17:15 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 02:12

La primul joc ca titular de la revenire, Constantin Budescu a dezamăgit, fiind al doilea cel mai slab jucător ofensiv de la FCSB și depășit inclusiv de doi fotbaliști de Liga 3: Andrei Hergheligiu și Laurențiu Buș.

Semnat de FCSB la începutul lunii, Budescu nu a fost forțat în primul „11”. Edi Iordănescu l-a lăsat în afara lotului cu Dinamo (6-0), apoi l-a introdus pentru ultimele 15 minute cu FCU Craiova (1-0).

În Cupă, antrenorul celor de la FCSB a vrut să afle la ce nivel e Budi și a început formația cu el în teren, unde mijlocașul a rămas până la finalul partidei.

Folosit la mijlocul terenului, în poziția de inter, Budescu a avut o libertate mare în joc, plimbându-se dintr-o zonă în cealaltă a terenului, așa cum a obișnuit la toate echipele pe la care a trecut.

Chiar dacă a întâlnit o echipă de Liga 3, Constantin Budescu, ultima dată la Damac FC, nu a defilat. Din contră, indexul InStat arată că mijlocașul ofensiv a fost al doilea cel mai slab om de atac al lui Iordănescu de la Hunedoara. Doar Olaru e sub el.

Jucătorii de atac de la FCSB cu CS Hunedoara:

NUME*INDEX INSTAT**
Ianis Stoica312
V. Gheorghe294
Oaidă290
Cordea272
Musi261
Dumiter255
Budescu250
Olaru 219

*au fost luați în considerare jucătorii care au evoluat ca interi, extreme și atacanți
**indexul InStat constituie o evaluare, ca medie, după toate criteriile relevante pentru prestația unui jucător. Printre realizările luate în calcul: goluri marcate, pase de gol, dueluri câștigate, driblinguri, pase precise, chiar și volumul de minute jucate, recuperări, pase reușite, etc.

2 jucătoride la CS Hunedoara l-au depășit pe Budescu în topul InStat: Hergheligiu (268) și Laurențiu Buș (256)

Budescu, dator după meciul cu Hunedoara

Contra Hunedoarei, Budescu a pierdut nu mai puțin de 18 mingi! De departe jucătorul cu cele mai multe baloane risipite din ambele formații.

Un alt capitol la care Budi e repetent: numărul de dueluri câștigate. Împotriva unor adversari de Liga 3, mijlocașul a câștigat doar 37% dintre acestea!

Budescu vs. CS Hunedoara:

  • 125 de minute
  • 0 goluri
  • 0 pase decisive
  • 3 ocazii
  • 1 șansă periculoasă creată
  • 5 șuturi (2 pe poartă) 
  • 87 de pase (72% reușite)
  • 5 centrări (20% precise)
  • 18 mingi pierdute
  • 3 baloane recuperate
  • 37% dueluri câștigate
  • 2 driblinguri (ambele reușite)

Nu voiam să ajungem până în prelungiri, dar e bine că s-a terminat cum trebuie pentru noi. Ne-am relaxat, apoi ne-am precipitat și ei au reușit să ne egaleze. Păcat. Trebuie să ne punem un semn de întrebare pentru cele trei goluri primite. Le-am primit mult prea ușor, nu trebuia să trecem prin așa ceva
Constantin Budescu, mijlocaș FCSB

Lipsește cu Academica Clinceni?

Până să vină la FCSB, Budescu a făcut o pauză de 3 luni în care nu a bifat nicio partidă oficială. Jucase ultima dată pentru echipa națională a României în amicalul cu Anglia (0-1), însă doar 13 minute. Ultimul meci în care el a fost integralist datează din 17 aprilie, Al-Fateh - Damac 1-1.

Extenuat după efortul din Cupă, Budi are șanse mici să joace sâmbătă cu Academica Clinceni. „A alergat aproape 15 kilometri. N-aveam în plan să joace atât de mult. Voiam să-l schimb după 60-70 de minute, pentru a-l menaja. Dar partida de la Hunedoara a luat-o într-o direcție pe care nu o doream, așa că l-am ținut în teren ca să ne calificăm. Acum, va fi greu să-l avem proaspăt pentru confruntarea cu Clinceni”, a declarat Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor.

14 goluriși 12 pase decisive a reușit Budescu la FCSB în precedentul „mandat” (2017/18)

12 meciuria avut Budescu la Damac - 0 goluri

FCSB - Academica Clinceni » Cum a prefațat Edi Iordănescu meciul:

Citește mai multe articole despre FCSB:

Licăre o stea la FCSB! La doar 19 ani, are cifre și performanțe personale peste ale atacanților importanți din istoria echipei!

„I-am urât pe acești antrenori! Nu i-am suportat” » Dezvăluiri tari ale unui fost campion cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
corectu
corectu  •  25 Septembrie 2021, 07:57

Angrenajul funcționează dacă piesele sunt de calitate.Se știe că Budescu nu face faza de apărare.Dar nici pasele nu merg,atunci de ce îl mai țin pe teren.Budescu e o păcăleală.

400132913988647
Florin Romeo Stoica  •  24 Septembrie 2021, 22:42

Budescu, păstrănd proporțiile comparației este la fel ca Dobrin, fiind încă în stare sa tranșeze un meci de unul singur în favoarea echipei la care joacă. FCSB, chiar avea nevoie de el în acest moment. Are și condiția fizică necesară și chiar mental este "mai copt".

1690324144614070
Viorel Ignat  •  24 Septembrie 2021, 21:15

Acum ceva timp ne tot spuneați de "performantele" acestuia la arabi ,goluri și execuții gen din afara cadrului teren ,etc . Pai ce campionat mare este la arabi ,ca vine jucătorul de acolo și nu face fata cu o echipa de divizia C?! Eu am mai spus și susțin nu picați în capcana "camile"cum ar fi și ca ce mari antrenori ar fi Olaroiu,Reghe chiar Lucescu etc. Tot ce ajunge pe acolo și se reîntorc este o ciorba reîncălzita sa ma exprim elegant și cu multa indulgenta !?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează