FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB - DINAMO 1-0

FCSB - DINAMO 1-0. Adrian Mihalcea vorbește despre transferul mult dorit: „Are o experiență fantastică!”

Mihalcea îl vrea pe Tamaș la Dinamo
Mihalcea îl vrea pe Tamaș la Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 22:40 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 23:05

FCSB a învins Dinamo, scor 1-0, în returul semifinalei Cupei României (3-0 în tur). Golul a fost marcat de Adrian Petre în minutul 2, cel mai rapid din „era FCSB” (Detalii AICI). Adrian Mihalcea, antrenorul „câinilor”, a găsit mai multe părți bune în partida de astăzi.

„Faţă de meciul tur am avut o evoluţie mult mai bună, deși am avut mari probleme de lot. Noi calificarea am pierdut-o în tur, când am şi făcut acel meci dezastruos. 

Astăzi am avut altă atitudine, dar am luat un gol pe început de joc. Suntem schimbaţi mult în bine şi fizic faţă de ultimul meci. Păcat că nu am putut să facem mai mult”, a caracterizat Mihalcea partida la Look Sport. 

Gabi Tamaș, dorit la Dinamo

Gabi Tamaș, liber de contract după despărțirea de Astra, e dorit de Dinamo. Cele două părți au discutat deja o posibilă venire. Adrian Mihalcea a comentat situația: „Ştiu de discuţii, am vorbit şi eu cu Gabi, e un jucător extrem de important şi are o experienţă fantastică, sunt convins că m-ar ajuta, ar ajuta Dinamo foarte mult. Din păcate, poate să vină doar din vară şi atunci noi trebuie să rezolvăm ecuaţia campionatului”.

„E primul meci oficial din acest an, după o lungă perioadă de recuperare. Mă aşteptam să fie un pic greu din cauza ritmului de joc, cred că s-a văzut un pic lipsa de fizic. Noi am încercat să ne facem jocul, să câştigăm. Din păcate, nu putem să trecem peste această chestie, cu gol primit în primele minute. A contat, dar cred că s-a văzut în jocul nostru că am încercat să revenim. 

Nu am crezut niciodată că o să se ajungă în această situaţie. E prioritar campionatul, asta nu înseamnă că nu am luat şi Cupa în serios”

- Mihai Neicuțescu, atacant Dinamo

Florin Prunea, dezamăgit de prestația lui Dinamo: „M-am săturat! Meciul cu Poli Iași e o adevărată finală”

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo:

FCSB - DINAMO 1-0. Gigi Becali a lăudat doi jucători: „Dacă eram în locul englezilor, pe el îl luam”

Gigi Becali a dezvăluit ce a discutat cu Ionel Dănciulescu: „Despre asta vorbeam”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  09 Iulie 2020, 19:45

Ce sa faci mai Mihalcea cu Tamaas?trebuie sa fii antrenor de liga1 ca sa vezi ca e expirat?Gafeaza de 3 ori mai des ca Mihai Popescu!Si mai cere si 20 de mii/luna,nu 3 mii ca Popescu!Daca era bun il pastra Ioan Niculae, sau se ducea innapoi la Becali,ca tot ia din astia reciclati!

florin189
florin189  •  09 Iulie 2020, 11:55

Deși nu sunt Dinamovist mi-aș dori sa se salveze de la retrogradare... Dar cu un asemenea antrenor nici o șansă!!! Dacă baga juniorii cred ca se descurcau mult mai bine... Dinamo se vede ca nu are idee de joc nu au așezare în teren... Mihalcea mai bine ai recunoaște ca ești depășit și ți-ai da demisia

223102608702428
Serge Sand  •  09 Iulie 2020, 07:31

Din categoria "persistă în insistență"???? Niște nătărăi, vai de capul lor. Merită bătuți cu pietre în "Piața Publică"! Fost fotbalist capiu, nimic de capul lui ca antrenor! Cu nonșalanță, zi de zi, calcă în picioare tot ce înseamnă performanța sportivă. Lăturile de comentatori tv, digi și look, merită multe "acadele".

Vezi toate comentariile (10)
Comentează