FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BIHOR - FCSB 0-2

Gata, s-a săturat de Chiricheș? Declarație misterioasă a lui Gigi Becali: „Poate ne înțelegem, nu e genul să tragă de contract”

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 23:45 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 23:48

Gigi Becali (65 de ani), patronul de la FCSB, a sugerat că ar putea încerca să-i rezilieze contractul lui Vlad Chiricheș, în caz că problemele medicale ale fundașului central vor recidiva. 

Adus ca o mare vedetă și plătit regește, cu 400.000 de euro pe an, Vlad Chiricheș a jucat 7 meciuri în acest început de sezon, înainte să sufere o ruptură musculară.

Accidentarea îl ține departe de teren de o lună, iar în cel mai bun caz Vlad va reveni pe gazon în finalul lunii octombrie. 

În acest context, Gigi Becali a admis că regretă contractul pe care i l-a făcut lui Chiricheș, cu un salariu de 400.000 de euro pe an. Vlad a semnat un contract 1+1, care se va prelungi pe încă un an în caz că FCSB ia titlul, dar latifundiarul sugerează că ar putea forța rezilierea acestuia. 

Impresionat de un jucător în FC Bihor - FCSB, Becali „amenință” un titular: „E prea lejer. Să vedem cine va juca acum” + Despre cine a spus: „Încă mai cred în el”
FC BIHOR - FCSB 0-2
Impresionat de un jucător în FC Bihor - FCSB, Becali „amenință” un titular: „E prea lejer. Să vedem cine va juca acum” + Despre cine a spus: „Încă mai cred în el”

Gata, s-a săturat de Chiricheș? Declarație misterioasă a lui Gigi Becali

„Dacă-mi pare rău că l-am luat pe Chiricheș? Într-un fel da. Dar nu că l-am luat pe Chiricheș, ci pentru bani, că sunt foarte mulți. Într-un fel eu sunt vinovatul, pentru că l-am vrut foarte mult. Staff-ul îmi zicea să aștept, că se accidentează mult. Am zis că vom avea noroc și la noi nu se va accidenta.

Îmi pare rău că am făcut pe 2 ani, el a insistat. Poate ne înțelegem, nu e Chiricheș ăla care să tragă de chestii de genul ăsta. Dar să dea Dumnezeu să-și revină, să nu se mai accidenteze și să ne ajute. Ia foarte mulți bani, 400.000 de euro.

Să vedem, poate-și revine, poate nu se mai accidentează, atunci ne-ar ajuta foarte mult. L-am luat pentru campionat și cupele europene, poate ne va ajuta în Liga Campionilor, că noi ne pregătim acum (n.r. - râde)”, a spus Becali la PrimaSport. 

Chiricheș s-a accidentat pe 28 august, în meciul de campionat cu UTA, în momentul unui sprint.

Este greu de crezut că Vlad va reveni direct titular, având în vedere că Becali este foarte mulțumit de actualul cuplu de stoperi, Siyabonga Ngezana - Joyskim Dawa.

„Ngezana - Dawa cred că e cuplul de fundași centrali. Lui Dawa îi dau încredere pentru că îmi dă siguranță. E adevărat că mai face greșeli, dar îmi dă foarte mare siguranță”, a spus Becali astăzi.

Citește și: 

Aspectul care l-a uimit pe Charalambous la FC Bihor - FCSB: „Chiar nu mă așteptam”

Fanii Universității Craiova, furioși după egalul cu CS Tunari: „Epavelor” + „Se vede mâna lui Papură”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (25)
vichart
vichart  •  01 Octombrie 2023, 12:27
Postat de naserum1 pe 28 Septembrie 2023, 08:25

Anul asta e gata in iunie. Si-l plateste exact 400000. Plus taxele aferente. Anul viitor scapa. Urmatorul an s-ar activa automat daca 1osb ar lua campionatul. Ceea ce nu-i cazul.PS: nu ma intereseaza vitanul tau.

nici pe mine clona fc r. rapid s-a desfiintat definitivi si irevocabil in 2016. clona zeceu a luat 10 goluri in 3 meciuri de la Steaua si are fix 10 ani de existenta.

befree
befree  •  28 Septembrie 2023, 16:10

Lasa, nea Gigi, ca te ajuta in liga campionilor. :)))

gazistu
gazistu  •  28 Septembrie 2023, 11:05

stai acolo, Chiri!! 400.000 E nu-i mai vezi niciodata, ca nimeni nu mai cauta un stopper batran, slab si mereu accidentat!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close