FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFC HERMANNSTADT - FCSB, 14:00 DIGI, TELEKOM, PRO X, GSP.RO

FCSB nu renunță! Steliștii sunt gata să meargă la Tribunal: "Ar trebui dați în judecată"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 10:35

AFC Hermannstadt - FCSB se va juca azi, de la ora 14:00. Meciul din sferturile Cupei României trebuia să se joace miercuri, dar a fost amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile. 

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, atacă Federația Română de Fotbal pentru situația creată și este de părere că echipa roș-albastră ar trebui să dea în judecată Federația.

"Noi i-am atenționat încă de luni pe cei de la Federație. I-am notificat că vremea nu va fi bună și că ar fi mai bine să amânăm partida, dar nici măcar nu ne-au răspuns.

Noi n-am avut ce face, am făcut deplasarea la Sibiu, am închiriat un charter în mod special și când am ajuns acolo s-a constatat că noi am avut dreptate.

Acum, logic ar fi ca noi să-i acționăm în instanță pe cei de la FRF și să ne suporte toate cheltuielile de deplasare și cazare", a spus Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Citește și: EXCLUSIV Președintele lui Hermannstadt e categoric: "Se va putea juca! Se muncește de la 8 dimineața" » Câte grade se anunță la ora meciului

Vezi aici desfășurarea liveTEXT a meciului 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
819602521427859
Stancu Florin  •  01 Martie 2018, 16:18

Acum, logic ar fi ca noi să-i acționăm în instanță pe cei de la FRF și să ne suporte toate cheltuielile de deplasare și cazare", a spus Helmuth Duckadam la TV Digi Sport... dupa aceasta maxima umilinta Hellllmuteeee, ar trebui sa veniti voi cu bani pt atentatul la adresa sectorului agricol ilfov aratat:))

caminero
caminero  •  01 Martie 2018, 14:05
Postat de khal_37 pe 01 Martie 2018, 11:48

Săptămână viitoare pe 7 martie justiția romana își va repara o parte din erori si-i va da Cezarului ce este a Cezarului iar voi, haterii si trolli infractorului *** oprea si a securistului anghelache o sa dispăreati for ever...

Poate Cezar Petrescu ...

cristiancelmare
cristiancelmare  •  01 Martie 2018, 12:09

Un top al echipelor care merg cel mai des la tribunal cand faceti??

Vezi toate comentariile (10)
Comentează