FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SCANDAL DINAMO - FCSB

EXCLUSIV Verdict amânat în „cazul Andrei Vlad” » Când ar putea afla FCSB dacă joacă finala Cupei

FCSB a învins-o pe Dinamo în „Ștefan cel Mare”, scor 3-0, în turul semifinalei Cupei
FCSB a învins-o pe Dinamo în „Ștefan cel Mare”, scor 3-0, în turul semifinalei Cupei

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 20:58 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 21:37

FCSB speră ca FRF să nu întoarcă rezultatul înregistrat pe teren în manșa tur a semifinalelor Cupei României și așteaptă verdictul final în acest caz. Acesta ar putea veni vineri.

  • Context: Dinamo a depus memoriu la FRF pentru a câștiga meciul tur cu FCSB la „masa verde”, acuzând că portarul Andrei Vlad nu avea drept de joc. Pe teren, roș-albaștrii s-au impus cu 3-0 și 1-0. 

FCSB aștepta astăzi verdictul FRF cu privire la situația din semifinalele Cupei, însă acesta nu a venit. O nouă ședință a fost fixată vineri, la ora 12:00.

Rivalii susțin că FCSB ar trebui să tremure pentru locul în finala Cupei, însă roș-albaștrii cred altceva. Echipa lui Becali a depus azi noi documente la dosar pentru a-și întări cauza și este încrezătoare cu privire la participarea în ultimul act al Cupei.

Cealaltă echipă calificată în finală, Sepsi, nu a fost chemată la întrunirea FRF de astăzi, din moment ce împotriva ei nu există o plângere. Poli Iași a considerat că o eventuală decizie împotriva FCSB ar duce de la sine la o decizie și împotriva covăsnenilor.

Match Preview CFR Cluj - FCSB, derby-ul etapei din Liga 1

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dan Petrescu nu exagerează: arbitrii o fac pe Craiova campioană! Iată scorul erorilor comise în play-off: cum ar arăta clasamentul fără greșeli în lupta la titlu

Imagini de la primul antrenament sub comanda lui Toni Petrea. Ce făcea Pintilii

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (210)
105662257060988
Eugen Qy  •  16 Iulie 2020, 21:36
Postat de albub pe 16 Iulie 2020, 09:32

Ati fost atata timp condusi de hoti incat vi se pare normal cand cineva fura. Nu are importanta ca am pierdut cu 4-0,puteam sa pierdem si cu 10-0,aici e' vorba de respectarea si aplicarea unei legi.

Cat despre Lege spune CLAR ca e vorba de optimi deci un singur galben ! Eu nu il pot suferi pe gb, dar cam ar avea dreptate! Cat despre Dinamo, daca ar veni Mircea Lucescu el ar cere si Cupa asta ca pe aia a avut tupeul s-o pretinda dupa egalarea cu fault a lui Camataru si dupa golul magnific al Stelistilor, anulat dupa vreun sfert de ora la insistentele conducatorilor Securitatii ! Iesirea de pe teren la 2-1 sau cum vreti voi 1-1 a STELISTILOR nu are cum sa-l faca pe Lucescu sa declare ce a declarat decat ca o uriasa FRUSTRARE !!! Si el a fost CONSTIENT ca STEAUA era mult mai buna decat Dinamo si totusi a decalarat ca acea cupa le apartine HaHAHAHA !!! Asta e gandire din a mov ista !!!!!

105662257060988
Eugen Qy  •  16 Iulie 2020, 21:28
Postat de ang3ldev1l2 pe 16 Iulie 2020, 09:44

Daca ar fi castigat Dinamo cu Vlad in teren, adica cu cel mai "petarda" portar din Lgia 1, nu ar mai fi guitzat nimeni nimic de la Ripnamo, dar asa dupa ce au fost UMILITI si tavaltiti la modul cel mai UMILITOR posibil de catre copiii de mingi ai clubului FCSB si antrenati din loja de catre un cioban pe care in ultimul timp il cam bate mai toata lumea la fotbal, este normal ca acum voi sa cersiti din poarta-n poarta. Sper totusi ca pana la urma sa va dea voua dreptul sa mergeti mai departe, ca astfel sa fiti foarte "ocupati" in Cupa si va compromiteti de tot sanele in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Nu mai spera atat ca Dinamo e la DESFIINTARE din cauza de Covid si Poli Iasi e castigatoarea prin neprezentarea adversarei in finala ca atat fc fcsb cat si Sepsi nu pot fi prezente in finala iar Dinamo de asemenea din cauza de COVID si uite cum Iasul cu Rednic pe banca e ca si castigator al Cupei ! Bravo Iasi !

zorrozabal
zorrozabal  •  16 Iulie 2020, 17:12
Postat de zorrozabal pe 16 Iulie 2020, 06:33

Dintotdeauna GG a fost tare la comisii!Iar in acest caz si-a luat si masuri de precautie-stiind ca nici echipa lui nu e in forma-si a scos din maneca arbitrajul,care a fost a fost talharie pe fata:gol din off side in primul joc si doua penalty refuzate in cel de-al doilea!Nu e suficient ca sa-i timoreze complet pe niste jucatori si asa demoralizati?

Tineti minte!

Vezi toate comentariile (210)
Comentează