FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SPORTUL - STEAUA 2-0

Ferfelea: "Nu ştiu dacă Steaua putea mai mult în faţa noastră!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2008 00:00

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Sportului în partida contra Stelei consideră că victoria studenţilor a venit firesc, pe fondul unui joc tactic excelent practicat de elevii lui Adrian Falub.

"Nu ştiu dacă Steaua putea mai mult împotriva noastră pentru că am jucat tactic foarte bine. Ne-am dorit foarte mult să cîştigăm. Echipele mari te lasă să pasezi, ies la joc, nu se închid ca formaţiile din liga secundă.

Atît eu, cît şi colegii mei, ne dorim să jucăm tot cu o echipă mare în optimi. Meciurile cu Rapid, Dinamo, Poli Timişoara sau CFR Cluj te fac să te simţi fotbalist" a comentat Ferfelea pentru gsp.ro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
 •  15 Octombrie 2008, 18:30

Decat sa fiu IN LOT la sTEAUA si sa-mi dea an de an 3,4 echipe MARI ( 4 de la Boro de exemplu :) ) de prin Europa si sa ma fac de KK in liga aia undei in 8 sezoane ati luat 10 puncte, mai bine ma numesc Ferfelea si sterg pantofii cu tricouri de la sTEAUA, dINAMO, rAPID......pusti ciudati ce pretindeti ca stiti fotbal! Amintiti-va sezonul 2006 cand ati batut pe bani in Regie si in frunte cu toti acoliti din fotbal v-ati batut joc de "gasca nebuna", trimitand-o in B!

 •  15 Octombrie 2008, 16:51

ce se ataca oile:)) pt. asta ma bucur cand pierde stana, asta si trecutul infect. behaiti in continuare, imi place cand faceti dero la gura, pardon, la bot:))) oricum, voi aveti alte obiective, UCL-ul unde v-ati depasit conditia, ati facut PUNCTUL:) in rest, cu Tudor la centru, cu o valiza si 2 brichete o sa iesiti iar pe 2. ia ciobanul 10 milioane si fraierii fac spume pe site-uri.

 •  15 Octombrie 2008, 16:03

chiar daca au jucat in mare parte cu rezervele,si nu au mai jucat astia impreuna,este o rusine.uitati-va ce buget are sportul,ce salarii au.si ce jucatori.iar gigi ne tot spunea ca si rezervele sunt de valoarea jucaorilor titulari,altfel nu ajungeau la steaua...asa ca sunteti varza!asta-i adevarul,nici "prima echipa" nu e prea tare,dati 4 goluri in 6 meciuri?cam asa ceva..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează