FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ATMOSFERĂ DINAMO - RAPID

Finala din peluze » Dinamoviştii şi rapidiştii s-au întrecut în coregrafii spectaculoase

Articol de , - Publicat miercuri, 23 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 23 mai 2012 21:43

Cele două galerii au făcut show în tribune înainte de startul partidei. La ieşirea echipelor de pe tunel, peluzele s-au colorat în nuanţele alb-roşu, respectiv alb-vişiniu.

Dinamoviştii au scris din cartoane alb-roşii mesajul "Ultraşi liberi" pe toată peluza şi au afişat banner-ul "Adevăratele înfrîngeri sînt renunţările la vis".

Cele două galerii au făcut show în tribune înainte de startul partidei. La ieşirea echipelor de pe tunel, peluzele s-au colorat în nuanţele alb-roşu, respectiv alb-vişiniu.

Dinamoviştii au scris din cartoane alb-roşii mesajul "Ultraşi liberi" pe toată peluza şi au afişat banner-ul "Adevăratele înfrîngeri sînt renunţările la vis".

Rapidiştii au fost şi ei creativi. Coregrafia lor a înfăţişat un grafic de frecvenţă radio însoţit de mesajele "Cea mai tare frecvenţă din lume!" şi, mai jos, "1923 mhz".

În duelul dintre galerii, rapidiştii au vrut să arate că aflaseră dinainte coregrafia dinamovistă şi au replicat prin  mesajul: "Sînteţi suporteri de meserie, încă de la Nicu Galerie".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
ucluj2011
ucluj2011  •  24 Mai 2012, 16:12

...noroc ca v-au dat aia o gura de oxigen si ma bucur pentru asta , ca doar suntem "frati"... DAR , hai sa fim seriosi , ce te-ai molipsit de la Borcea??? Numai ala, daca e sa ne uitam in gura lui la ce aberatii debiteaza , ai zice ca suntem o natie de dinamovisti. Hai bah , ce naiba, reveniti-va ca daca nu ati fi cistigat (ma repet) , ar fi fost JALE. JAAALEEEE MARE cu suporterii vostri. Nu ar mai fi venit nici 100 la meciuri la anul. Aia din Grant AIA AU FOST si AIA VOR FII INTOTDEAUNA , INDIFERENT CE SE VA INTIMPLA. Si au suporteri la nivel National CEL PUTIN la fel de multi ca voi , numai ca au SUPORTERI DE SUPORTERI cum nimeni nu are in Romania.

minosu
minosu  •  24 Mai 2012, 12:51

AM FOST LA MECI SI POT SPUNE CA dinamo a avut coregrafie mai frumoasa la inceputtul meciului si atit in rest RAPIDUL AFOST PESTE EI AU CINTAT TOT TIMPUL .CIINI NU SAU AUZIT DECIT DUPA CE AU DAT GOL.SI MAI ALES NU UITATI CA GALERIA RAPIDULUI A AVUT COREGRAFIE SI DUPA PAUZA ASTA ATI UITAT

redrobert
redrobert  •  24 Mai 2012, 11:20

prieteni rapidisti nu stiti sa pierdeti fratilor......auzi tu am dominat ati a vut cumva zece bare si nu stiam eu?in legatura cu suporteri asa e domne au fost 45 de mii de rapidistisi si 100 de dinamovisti .ride naiba si curcile de voi.auzi tu mai multi rapidisti.apropo la sfirsitu meciului tot stadionu inafara de peluza rapidului aplauda cistigatoarea cupei.deci cine nu a fost pe stadion sa nu mai comenteze degeaba.defapt peluza rapidului nici nu mai era pe stadion in acel monent plecasera deja.asa e natia asta a noastra ..... in fine hai dinamo !si cel mai important fotbalul se joaca pe goluri. sa vina cupa in stefan cel mare asa se auze aseara tot stadionu !antonescu de traia pe .......

Vezi toate comentariile (38)
Comentează