CUPA ROMANIEI  ·  OPTIMI

FORESTA - DINAMO // Marin Barbu, amintiri de la victoria cu Forestei cu Dinamo: „La pauza meciului eram demis! Am primit 3.000 de dolari primă”

Luni, 30 Septembrie 2019, 13:50

Dinamo și Foresta Suceva se vor duela în optimile Cupei României, la 19 ani de la meciul din „Ștefan cel Mare, câștigat de Foresta, 5-4, după ce „câinii” au avut 4-0. 

Marin Barbu, antrenorul de atunci al Forestei, și-a amintit de duelul din 2000 și a prefațat meciul din Cupă, spunând că echipa roș-albă e favorită.

„Va fi un joc special pentru ambele echipe. Cred că vor veni mulți fani. Dinamo și-a recăptat cadența și are prima șansă. Dinamo va sufla şi în iaurt ca să nu aibă loc iar o surpriză! E un meci special pentru Suceava. După calculele hârtiei, o surpriză ar fi greu de realizat. Nu mai e echipa din anii 2000 a Forestei. 

La pauză, la 3-0, eram demis. Mi s-a spus după două săptămâni. Dacă mi se spunea după meci, plecam. Cineva l-a sunat pe Huțu (n.r Eugen Huțu, finanțatorul echipei) și i-a spus că am câştigat cu 5-4. 

Pentru acea victorie am primit 3000 de dolari. Ni s-a spus înainte de meci că vom primi această sumă pentru că nimeni nu se aștepta să câștigăm. Dacă vă uitați la acel meci vedeți că am dat niște goluri de părea că jucăm de 20 de ani împreună”, a declarat Marin Barbu la TV Digi Sport. 

Dinamo: Șt. Preda - T.Petre, Onuț, Mihali, V. Năstase, Bolohan - Tameș, Lupescu, Vl. Munteanu - Mihalcea, M. Niculae
Antrenor: Cornel Dinu

Foresta: E. Nae - Șchiopu, Ov. Ciobanu, Munteanu, Beldiman - Botan, Ene, Brujan, Semeghin - Păcurar, Niță
Antrenor: Marin Barbu

Marcatori: (T. Petre 12, Mihalcea 23, Tameș 43, M. Niculae 47 / Niță 62, 90, Păcurar 73, Botan 75, 82)

Vezi AICI tabloul complet al optimilor Cupei României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (2)

cuviosul_pafnutie  •  30 Septembrie 2019, 17:06

Asta-i demis din start!Pana gasesc aia pe altul!

 •  30 Septembrie 2019, 14:34

E dureros că o performanță sportivă unică este indusă obsesiv doar pentru că la mijloc e Dinamo. Nu cred ca Magiun a mai avut alta performanță sportivă. Prin aceste articole ii creati o aură profund nemeritată si in context, profund incorecta.

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1