FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA

FOTO Curtean i-a tras un cot în gură lui Bălan » Merita "roşu"?

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 27 octombrie 2011 21:21

În minutul 17 al partidei dintre Poli Timişoara şi Steaua, arbitrul Cristi Balaj n-a observat un fault evident al lui Alexandru Curtean la Tibi Bălan. Bănăţeanul i-a aplicat un cot în figură stelistului, dar a scăpat fără avertisment, "centralul" partidei ratînd momentul infracţiunii. Vezi mai jos foto!

Trebuia să fie eliminat Alex Curtean?

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (39)
rafarafa
rafarafa  •  29 Octombrie 2011, 08:49

steaua bucuresti,unde mortii mati esti ?

netsnake
netsnake  •  28 Octombrie 2011, 01:30
Postat de simohayha pe 27 Octombrie 2011, 21:46

La voi la Lugoj nu s-a auzit de puncte vitale, de carotida, de lovituri cauzatoare de moarte sau scoatere din lupta? Lovitura este tipica din artele martiale si poate produce lesin f. rapid , uneori si decesul. Deci...

pai decesul este deja evident, doar ca nu e declarat. Din tot ceea ce s-a vazut, Steaua este deja moarta (sau macar in moarte clinica). Cat despre faza cu pricina ... hai sa fim seriosi, Curtean a accelerat a doua oarad upa ce balan l-a tras un pic de tricou, in loc sa cada cum se asteptau stelistii .. ce sa-i faci, ai nostri nu au aflat de simulari si au jucat fotbal. In nici un caz nu era de cartonas rosu, dar asa sunt unii pseudo-ziaristi, cad numai faze controversate anti-steaua ... cand era sa-l lase fara sort pe Curtean nu ati vazut? si tot nu s-a dat nimic. Oricum, Steaua trebuie sa multumeasca divintatii si lui Stanca ca a fost doar 2-0.

vi_escu
vi_escu  •  28 Octombrie 2011, 00:26

stieoaia si gsp sunt niste milogi!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează