FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASA TÂRGU MUREȘ - CFR CLUJ

FOTO N'Doye are o favorită la derby de România: "Cred că va câștiga"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 20:24

Ousmane N'Doye revine după o accidentare și nu a fost inclus în lotul lui ASA Târgu Mureș din semifinala Cupei României cu CFR Cluj.

Senegalezul a venit la stadion îmbrăcat în stilu-i caracteristic și a vorbit și despre derby-ul din Cupa României dintre Dinamo și Steaua.

"Eu mă simt foarte bine. Am început alergările, cred că de luni voi reintra în programul echipei", a spus N'Doye la Dolcesport.

"Eu cred că Dinamo va câștiga cu Steaua, îmi doresc asta, dar totul depinde de jocul celor două echipe. Sunt dinamovist, dar n-am nimic cu Steaua" Ousmane N'Doye

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
hvlada
hvlada  •  02 Martie 2016, 23:41

Bine N'Doye unu din singuri jucatori dinamovisti care a plans ca nu sa calificat cu dinamo in grupe . Un adevarat dinamovist. Chiar imi amintesc ca era pe hol si reportera il intreba ca de ce plange iar el spunea ca nu intelege de ce uni nu joaca la capacitatile lor ,raspunsul continuand ca parca nu vor sa joace. Ce sa mai .

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  02 Martie 2016, 22:29

"Domnijoar,m-am saturat sa le bat mereu,sa mor io!":))

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  02 Martie 2016, 21:48

[Ousmane N'Doye: Sunt dinamovist, dar n-am nimic cu Steaua]...Se vede treaba că N2 nu e născut în România. Declarația lui este contradictorie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează