FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI / FC HERMANNSTADT - U CRAIOVA (27 MAI, 21:00, DIGI 1, TELEKOM 1, PROTV)

FOTO Semn bun? Ce s-a întâmplat cu replica gonflabilă a trofeului Cupei României de la Sibiu :)

FOTO: Tribuna.ro
FOTO: Tribuna.ro

Articol de - Publicat luni, 21 mai 2018 17:47

Sibienii visează la Cupa României. O copie-gigant a trofeului, înaltă de 5 metri, a fost instalată zilele trecute în centrul orașului, numai că, din cauza vântului, la un moment dat s-a înclinat.

Potrivit cotidianului local "Tribuna", unii trecători s-au amuzat, făcându-și selfie-uri lângă trofeul căzut într-o parte, iar cei mai optimiști vor să creadă că e un semn bun și FC Hermannstadt va câștiga trofeul duminică, în finala de pe Național Arena cu U Craiova.

Până atunci, vor putea admira originalul pe 24 mai, chiar la Sibiu! Odată ajunsă, Cupa României va fi expusă în incinta magazinului Kaufland din Sos. Alba Iulia nr. 42, unde suporterii se vor putea fotografia cu ea si vor primi cate o poza magnetica pe care o pot pastra. 

"Sper s-o readucem patru zile mai târziu la Sibiu și s-o păstrăm în vitrina clubului", a declarat președintele lui Hermannstadt, Teodor Birț. 

Se știe programul Craiovei

Jucătorii olteni s-au întors de la Iași, duminică, puțin după miezul nopții. Ieri au avut în program un antrenament de refacere, iar astăzi au primit liber de la antrenorul Devis Mangia.

Mâine vor începe pregătirile pentru finala Cupei, cu antrenamente zilnice programate după-amiaza, iar sâmbătă dimineață se pleacă spre București, cu autocarul. Ultima ședință va fi ținută de Mangia în seara aceleiași zile, pe Național Arena. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Mai 2018, 23:04
Postat de simonhalep pe 21 Mai 2018, 18:53

mai degrabă de-a lui dracnea.

E vorba de Sibiu dacă înțelegi !

antalmihai
antalmihai  •  21 Mai 2018, 22:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  21 Mai 2018, 22:09
Postat de simonhalep pe 21 Mai 2018, 18:52

hai hermanstadt, dați-le bătuta cocalarilor olteni !

Pai pe cine a mai batut Hermanstadt,cu scor de neprezentare?Ghici ghicitoarea mea.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează