FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - CRAIOVA 0-2

FOTO + VIDEO Descătușare alb-albastră! Oltenii au declanșat nebunia pe Arena Națională după câștigarea Cupei » Imaginile care nu s-au văzut la TV

Fotbaliștii olteni au celebrat victoria din Cupă alături de fani // FOTO: Cristi Preda +21   FOTO
Fotbaliștii olteni au celebrat victoria din Cupă alături de fani // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 28 mai 2018 12:26

U Craiova s-a impus duminică seara în fața lui AFC Hermannstadt după un meci încântător, scor 2-0, și este noua deținătoare a Cupei României. Primul trofeu din acest secol pentru Craiova și un adevărat motiv de petrecere pentru jucători și fani, însetați de performanță după o atât de îndelungată secetă. 

Imediat după finalul meciului, elevii lui Mangia au declanșat fiesta pe gazonul Arenei Naționale. Fotbaliștii au cântat minute în șir alături de fani, cu care s-au îmbrățișat și au făcut zeci de selfie-uri.

Fanii din primele rânduri au avut și privilegiul de a pune mâna pe mult râvnitul trofeu, dar nu au putut să invadeze terenul, așa cum clujenii au procedat imediat după ce au câștigat campionatul.

Mitriță și Băluță, liderii din vestiarul oltenilor, au jucat rolul liderilor de galerie, dictând cântecele fanilor cu ajutorul unei portavoci: "Suntem cei mai fierbinți dintre români, suntem olteni", a răsunat din pieptul jucătorilor și al miilor de alb-albaștri care au populat aseară Peluza Nord de pe Arena Națională.

Cristi Preda, fotoreporterul Gazetei Sporturilor prezent aseară pe cel mai mare stadion al țării, a imortalizat câteva fotografii superbe cu bucuria oltenilor (vezi imaginile în galeria foto)

 
Bucurie CSU Craiova

Momentele bucuriei la CS U Craiova Așa au petrecut oltenii victoria din Cupa României! Mai multe DETALII ---->>>> http://bit.ly/2IP7aX8

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 28 Mai 2018

Vezi și:  Corespondenţă de la Craiova » Detalii despre petrecerea craiovenilor » Cum sărbătoresc jucătorii de la U Craiova câștigarea Cupei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
lionforever
lionforever  •  28 Mai 2018, 23:08
Postat de simonhalep pe 28 Mai 2018, 14:13

Oltenii sunt cei mai hoți, idioți și mafioți dintre români. Prazilia deține capitala mafiei din românia: craiova. Camora italiană tremură când aude de interlopii cocalari de oltenia.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazburg1948
prazburg1948  •  28 Mai 2018, 21:36

***! =)) Trofeul asta de duzina ne duce in turul 3 preliminar EL, locul vostru 2 va duce in turul 2! Tu zici ca oltenii sunt idioti, dar crede-ma, toata romania stie ca fcsbistii, de la conducere pana la fani sunt ori infractori, ori ciobani, ori de la tzara, ori prosti de dau in gropi. Acum, mai nou, vad ca sunt si gelosi =)) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporterucv
suporterucv  •  28 Mai 2018, 18:30
Postat de simonhalep pe 28 Mai 2018, 14:15

Te bucuro degeaba pentru un trofeu de duzină. Bucătarii Fcsb țin pătrunjelul în cupa româniei.

sunt acrii rau strugurii nu ?? ia cu apa ca-ti trece

Vezi toate comentariile (12)
Comentează