FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-1

GALERIE FOTO / CFR - Dinamo 2-1, clujenii merg în finală!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2010 00:00

CFR şi Dinamo au luptat pentru un loc în finala Cupei României Timişoreana. Ardelenii deschid scorul prin reuşita lui Dică din minutul 51, dinamoviştii revin în minutul 73 prin Andrei Cristea. Traore majorează diferenţa în minutul 78. Vezi o galerie foto de la meciul disputat la Cluj!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  16 Aprilie 2010, 20:29

Am avut mai multi eroi in acest meci Dica, Traore, Muresan si altii dar am avut unul mai special, NUNO CLARO. Chiar daca a gafat la golul incasat, multe din laude ii se datoreaza, a salvat echipa de foarte multe ori mai ales in ultimele minute de prelungire si mai ales la ultima faza, daca luam gol spuneam adio finalei. Il admir pe Nuno Claro foarte mult. Forza C.F.R.

 •  14 Aprilie 2010, 23:52

Superb meci! Faze multe de poarta, dramatism, spectacol.Pacat ca lamentarile de dupa strica seara. Am ajuns ca dupa fiecare partida sa cautam cu lupa greselile arbitrilor (la golul dinamovistilor faultul in atac al lui Nicolae a fost mai clar decat "saritura" lui Cristea din careu). Numai pt. faptul ca au dat 2 goluri in inferioritate numerica face calificarea meritata. N-are rost sa mai discutam despre cum s-a desfasurat jocul in prima repriza cand au fost 11 la 11.

 •  14 Aprilie 2010, 23:41

vi s-a terminat filmul ? nu ati mai avut pozitii pt golurile CFR-ului? frumos........... o poza cu stadionul? cu galeriile?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează