CUPA ROMANIEI  ·  ASTRA - VIITORUL

GALERIE FOTO Federația Română de Fotbal, schimbare la trofeul Cupei României!

Vineri, 24 Mai

Federația Română de Fotbal a produs o schimbare importantă pe trofeul Cupei României, cupă unicat care se acordă din 2002 câștigătoarei. 

  • Astra - Viitorul, finala Cupei României, va avea loc sâmbătă, ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Plus.

Șefii FRF au decis să schimbe logoul ștanțat cu noua siglă a Federației Române de Fotbal, lansată în acest an. Trofeul este același, doar logoul de pe Cupă este schimbat. 

CUPA ROMÂNIEI » TROFEUL DE ARGINT AL LUI ȚIRIAC

Este o cupă unicat care se acordă începând din 2002. Chiar dacă această competiţie datează din 1993, trofeul actual al Cupei României a ajuns în posesia FRF după ce fost donat de fostul mare tenismen al României Ion Ţiriac.

Trofeul este o cupă care are la bază o minge de fotbal, e realizat din argint masiv şi a fost creat de un bijutier din Germania, care nu a dorit să i se facă niciodată public numele. Cântăreşte 12 kilograme şi are o înălţime de 60 de centimetri. Pe o parte a trofeului, bijutierul neamţ a filigranat stema României, la o dimensiune considerabilă, şi emblema Federaţiei. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Scandal înainte de finala Cupei României! Astra depune memoriu la CCA după dezvăluirile din GazetaAdrian a omorât 3 femei, după ce le-a violat. Șocant ce s-a întâmplat acum cu 'taximetristul morții'

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×