FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL

GALERIE FOTO Federația Română de Fotbal, schimbare la trofeul Cupei României!

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 10:47

Federația Română de Fotbal a produs o schimbare importantă pe trofeul Cupei României, cupă unicat care se acordă din 2002 câștigătoarei. 

  • Astra - Viitorul, finala Cupei României, va avea loc sâmbătă, ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Plus.

Șefii FRF au decis să schimbe logoul ștanțat cu noua siglă a Federației Române de Fotbal, lansată în acest an. Trofeul este același, doar logoul de pe Cupă este schimbat. 

CUPA ROMÂNIEI » TROFEUL DE ARGINT AL LUI ȚIRIAC

Este o cupă unicat care se acordă începând din 2002. Chiar dacă această competiţie datează din 1993, trofeul actual al Cupei României a ajuns în posesia FRF după ce fost donat de fostul mare tenismen al României Ion Ţiriac.

Trofeul este o cupă care are la bază o minge de fotbal, e realizat din argint masiv şi a fost creat de un bijutier din Germania, care nu a dorit să i se facă niciodată public numele. Cântăreşte 12 kilograme şi are o înălţime de 60 de centimetri. Pe o parte a trofeului, bijutierul neamţ a filigranat stema României, la o dimensiune considerabilă, şi emblema Federaţiei. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Scandal înainte de finala Cupei României! Astra depune memoriu la CCA după dezvăluirile din Gazeta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează