FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO

GALERIE FOTO Panduru a comentat intrarea horror a lui Bourceanu în stilul caracteristic: "Probabil asta a urmărit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 22:29

Alexandru Bourceanu s-a făcut din nou de râs la o partidă a Stelei. Mijlocașul a fost eliminat pe finalul primei reprize după ce l-a făcut K.O. pe Harlem Gnohere.

La pauză, Basarab Panduru a comentat în stilul caracteristic intrarea de MMA a lui Bourceanu:

"Singura explicație plauzibilă este că Bourceanu și-a dorit ca Gnohere să fie primul pacient al clinicii pe care și-a deschis-o", a zis Panduru la DolceSport.

"L-a întins bine de tot", a continuat Panduru. Bourceanu a primit inițial cartonaș galben, însă apoi Balaj a revenit asupra deciziei și l-a eliminat pe stelist.

Cealaltă semifinală va avea loc mâine, de la ora 20:30, în Gruia, între CFR Cluj și ASA Târgu Mureș. Meciul va putea fi urmărit pe Digi, Dolce, Sport.ro și GSP.RO. În tur, cele două echipe au remizat, scor 0-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
faxx
faxx  •  21 Aprilie 2016, 00:33

la un aprozar ca fcsb 2003 s.a. este foarte complicat sa educi un jucator de fotbal sa intre intr-un duel cu alt jucator ... stim cine antreneaza la fcsb ca acolo reghe nu face el nici o tactica .. nici o schimbare .. stim cu totzii ca gigi da telefon in minutul 19 sa schimbe jucatori ca la playstation .. se vede asta dupa cum a fost instruit bourceanu sa intre in duel cu jucatorul de la dinamo .. acesta intra in duel ca un adevarat propietar de porumb indignat de la aprozarul fcsb 2003 s.a. care se repede asupra unei vaci straine care i-a invadat ogorul si de frica sa nu-i iasa la cantar la moara cu vreo 2-3 kg de malai mai putzin intra sa doboare intrusul/intrusa direct cu cotul la beregata .. asa ceva nu am mai vazut .. pai stai ma ca nu-*** face omu ala nimic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

phantom13
phantom13  •  21 Aprilie 2016, 00:15

penibilul de regheblatt il caytioneaza pe bourcean si arunca pe balaj ***... de faultul de la golul doi al fcsb nu pomeneste nimic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Aprilie 2016, 00:12

Bourceanu e un bou-rceanu....si cam atat! Pacaleste de vreo 2 ani fotbalul, oricum de multa vreme am spus ca nu prea il duce mintea, e suficient sa te uiti la privirea lui un pic (tipica de bourceanu) si sa iti dai seama ca omul nu e foarte sanatos. "Gladiatorul" lu' peste prajit. Reghe sa ii ia pe Bourceanu si pe Pintilii si sa ii tina pe post de baieti buni la facut gratare la Snagov, sa ne mai lase cu terminatii astia.....tin locurile ocupate, in loc sa joace fotbalisti..joaca prieteni de fotbalisti..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează