FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASA, 21:00, PROTV, GSP.RO

GALERIE FOTO Prima Supercupă pe un stadion comunal » Chiar şi omologată, arena din Constanţa este o RUINĂ!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 19:03

Oficialii Federaţiei Române de Fotbal au decis ca Supercupa din acest an să se joace la Constanţa, pe stadionul Farul! O decizie care a surprins la început, mai ales din cauza stării incredibile de degradare în care se află arena de pe litoral.

După mai multe vizite şi o omologare amînată de către cei de la Jandarmeria Constanţa, oficialii echipei au reuşit pînă la urmă să mai dreagă "busuiocul" cu doar cîteva ore înainte de meci. Chiar şi aşa, stadionul arată ca după bombardament!

Accesul în stadion se face prin nişte gropi uriaşe, iar scările care duc spre tribune sînt rupte, desprinzîndu-se bucăţi întregi. Deşi s-au tăiat buruienile din interior, în mai multe zone aceastea au rămas uscate, şi nu au mai fost ridicate de firma de salubrizare.

Mai mult, toaletele arată groaznic! La tribuna I, acestea sînt nefuncţionale, apa curge, robineţii nu pot fi opriţi, iar grupurile sanitare sînt pline de calcar şi rugină. Surprinzător, chiar în dimineaţa meciului, oficialii echipei constănţene au udat terenul cu un furtun de pompieri, neexistînd un sistem modern de irigare a gazonului.

Chiar şi aşa suprafaţa de joc este una asemănătoare cu a unui stadion comunal, cu multe zone în care iarba lipseşte, porţiuni întregi unde aceasta este arsă de soare şi terenul este foarte denivelat, ceea ce le poate produce jucătorilor celor două echipe accidentări grave.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
sharky_04
sharky_04  •  09 Iulie 2015, 08:49

Pe aceasta "ruina", Romania a obtinut singura victorie impotriva nationalei Olandei 1-0, meciul care ne-a calificat la Euro 2008, asa ca putin respect pentru acest stadion, pe care voi ziaristii il vedeti invechit !!! Iar din punct de vedere arhitectural, stadionul "Farul" este unicat, fiind singurul stadion din Romania, care are in componenta sa, 4 piloni de beton cu nocturna !!! Stadionul "Farul" invechit cum este, este locul unde s-a scris istorie pentru nationala Romaniei, locul unde Gheorghe Hagi a invatat sa bata mingea si locul unde generatii intregi de sportivi romani au scris istorie la Olimpiade si concursuri, putin respect nu strica !!!

mal.
mal.  •  08 Iulie 2015, 22:24

Zicea un *** local ca stadionul e mai bun ca Arena Naționala. Chiar nu plătește nimeni pentru toate tâmpeniile astea? M-a tem ca fotbalul românesc e pe drum înfundat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  08 Iulie 2015, 21:02

SA VA INTRE BINE IN CAP, niciun stelist nu este interesat de opiniile postate de insolventii exclusi din Europa! Degeaba va agitatati atatea ore in fiecare zi.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează