FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN CFR CRAIOVA - STEAUA, JOI, 20:30, PRO TV ŞI GSP.RO

Gane spune că Gaz Metan CFR este pregătită de penalty-uri contra Stelei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2010 00:00

Antrenorul echipei Gaz Metan CFR Craiova, Ionel Gane, a declarat că speră ca formaţia sa să fie supriza plăcută a Cupei României - Timişoreana, unde va întâlni, joi, în 16-imile de finală, pe Steaua.

"Ne dorim mult să ne calificăm, aşteptăm cu nerăbdare acest meci, sperăm să fim surpriza plăcută a acestei competiţii. Ne-am dorit să jucam cu echipă bună a campionatului. Dacă ne va avantaja situaţia de la Steaua, vom vedea mâine.

Este adevărat că au unele probleme, dar este echipă mare cu jucători cu multă experienţă, iar noi nu trebuie să cădem în partea cealalată să ne credem favoriţi. E o situaţie dificilă la ei, pe care nu vreau să o comentez.

Suntem echipa oraşului şi sperăm să vină lume multă la stadion, ştim cu toţii de rivalitatea dintre Craiova şi Steaua. Ne bucurăm că cei de la Universitatea vor fi suporterii noştri. Am vorbit cu băieţii, le-am spus că Steaua are multe plusuri, dar şi minusuri, iar noi trebuie sa profităm", a spus Gane.

"Ne pregătim chiar şi de penaltiuri. Am mai bătut şi anul trecut şi cred că din aceste punct de vedere avem un mic avantaj. Nu-mi este frică de nimeni. Una este să ai emoţii, dar asta nu înseamnă că ne este frică. Sigur nu va fi diferenţa dintre Rapid şi Petrolul. Mulţi din jucătorii mei sunt la cel mai important meci al carierei. Trebuie să jucăm cu cap. Avem dorinţă, dar trebuie să fim atenţi", a mai precizat Gane, conform Mediafax.

Partida Gaz Metan CFR Craiova - Steaua Bucureşti, din 16-imile de finală ale Cupei României, se va disputa mîine, de la ora 20.30, şi va fi transmisă de Pro TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
eunescu09
eunescu09  •  22 Septembrie 2010, 15:25

Daca veti profita de degringolada Stelei, oltenia toata va fi fericita, si veti fi iubiti si dincolo de granitele orasului. Dovediti ca sunteti sora mai mica a Universitatii, nu rivala ei si veti intra in constinta punlica. Aveti puterea sa o faceti, deci INVINGETI!

liviucristian22
liviucristian22  •  22 Septembrie 2010, 15:06
Postat de azcan pe 22 Septembrie 2010, 13:57

Mult succes cu Steaua. Sa faceti in asa fel sa dati un gol mai mult ca ei. Mi-ar place nespus de mult. As fi fericita.Prin asta ati face fericiti pe toti suporterii Stiintei.

Te-as face atat de fericita ca nu ti-ar mai disparea zambetul ala de placere de pe fata luni bune

liviucristian22
liviucristian22  •  22 Septembrie 2010, 15:04

Adica autobaza...toata lumea in poarta sa ajungem la penalty-uri

Vezi toate comentariile (11)
Comentează