FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Duelul declarațiilor între Gică Hagi și Dan Petrescu înainte de Supercupa României: „Abia aștept să-l bat și eu”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 11:14

Dan Petrescu și Gică Hagi s-au contrat înaintea întâlnirii dintre CFR Cluj și Viitorul din Supercupa României. Meciul se joacă sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, și va fi transmis de TV DigiSport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Abia aștept să îl bat și eu pe Dan Petrescu odată, să îl văd supărat. O să fie foarte greu, CFR Cluj este o echipă puternică, pragmatică, joacă la rezultat. Joacă fotbal bun, are putere mentală și experiență. Sperăm să fim mai iuți ca ei și să o facem mai bine”, a spus Gică Hagi pentru Antena 3, citat de Mediafax.

Dan Petrescu i-a dat răspunsul fostului său coleg de la Steaua și de la echipa națională: „Suntem prieteni şi vom fi mereu, şi înainte de meci, şi după. Când jucăm, însă, nu mai suntem prieteni. Hagi îşi doreşte să câştige, eu la fel, dar vom vedea cine va fi fericit până la urmă".

În sezonul trecut, din cele patru întâlniri directe între CFR Cluj și Viitorul, echipa „Bursucului” s-a impus de trei ori, iar formația „Regelui” a câștigat o dată.

Citește și:

Primul antrenor de la o echipă importantă care anunță că-l vrea pe Ianis Hagi: „Normal că suntem interesați”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează