FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CONCORDIA - STEAUA 0-0 (4-3 D.PEN.)

Gigi Becali dă vina pentru eşecul din Cupă pe cei 4 renegaţi: "N-ai ce să faci cu ei! I-am băgat pentru că îi plătim, să se distreze şi ei"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 00:31

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit la Contraatac, la GSP TV, despre eliminarea din Cupa României, după 3-4 la penalty-uri cu Chiajna.

"Nu poţi să joci fotbal cu Filip, Dumitraş, Rocha şi Tibi Bălan. N-ai ce să faci cu ei. Am dominat chiar şi cu ei pe teren. Nu mă deranjează că am fost eliminaţi, pe mine mă interesează campionatul şi Liga Campionilor. Mai mult ne încurca, cred că e mai bine aşa.

Era bine să luăm şi Cupa, dar asta este. Doar trei schimbări poţi să faci azi, că aşa mai scoteam. Filip ar putea să mai rămînă de umplutură, dar pe Dumitraş îl dau la Ceahlăul înapoi. I-am băgat aşa că tot îi plătim. să se mai distreze şi ei", a spus Gigi Becali la Contraatac, la GSP TV.

Cum i s-au părut cei patru renegaţi:
...despre Dumitraş: "Se vede că n-are ce căuta la Steaua, e depăşit definitiv. Nu ştie deloc pe ce lume e"

...despre Lucian Filip: "E un foarte bun jucător, dar de echipe mici. La echipe mari nu face faţă"

...despre Tibi Bălan: "A mai sclipit astăzi, dar nu poate el. Doarme pe teren, îi place să danseze şi să facă pe manechinul"

...despre Rocha: "A fost varză, Mihai săracul nu mai putea şi ăsta stătea pe teren. N-are ce căuta la Steaua"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
jonquil
jonquil  •  01 Noiembrie 2012, 10:21

Prea zgarcit sa cumpere un atacat de valoare...poate s-a trezit...in sfarsit!!!!!

duta_dd
duta_dd  •  01 Noiembrie 2012, 09:29

Bineeeee stana! beeee-beeee

flo_ax
flo_ax  •  01 Noiembrie 2012, 02:11
Postat de blaustein pe 01 Noiembrie 2012, 01:44

De ce ati sters ma commentul in care am spus ca Becali e influentat de MMu sa-l dea afara pe Dumitras ca sa-i faca loc lui Gabi Hamei, si ca ii plateste degeaba pe Matei si Tatu, favoritii lui MMu ca sa stea accidentati cate jumate de an si cand intra sunt praf. Sunteti chiar asa aserviti?! In loc sa stergeti comentariile in care se injura unii ca prostii pe aici. Chiar numai tampeniile se promoveaza pe siteul asta?! Lasati-mi naibii comentul. Si l-ati sters si pe cel caruia i-am dat reply si care avea o parere asemanatoare. Sunteti niste carnati cancanisti. Chiar trebuie sa scriem numai aberatii si "BRAVO NEA JIJI, IA-L LA STEAUA" in commenturi ca sa fie acceptate?

Georgievski. PUNCT

Vezi toate comentariile (21)
Comentează