FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS OTOPENI - RAPID 0-5

Gîngioveanu, gol la primul meci în tricoul Rapidului: ”Ce debut frumos!

Gîngioveanu (22 de ani) a venit gratis de la Craiova, după desfiinţarea Universităţii
Gîngioveanu (22 de ani) a venit gratis de la Craiova, după desfiinţarea Universităţii

Articol de - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 27 octombrie 2011 22:30

Gîngioveanu era fericit aseară pentru că a bifat prima prezenţă în tricoul alb-vişiniu şi a şi dat gol, unul spectaculos


- Costele, ai rupt plasa la debut. Satisfăcut?
- Mă bucur că am debutat cu o victorie şi cu gol, mai ales că s-a jucat în Giuleşti. Frumos! Eram nerăbdător să joc, mă antrenam zi de zi, dar, în week-end, îi vedeam doar pe colegi cum intră pe teren şi practică fotbalul. Acum îmi doresc doar să evoluez mai mult. Sînt încrezător în forţele mele, ştiu ce pot.

- Riscaţi să fiţi euforici după acest 5-0?
- Nu cred. E un scor bun pentru moral, ne oferă încredere. Să nu fim extrem de bucuroşi, ne aşteaptă un meci supergreu cu Astra!

- Ai făcut o plecăciune, ca la teatru, în faţa galeriei rapidiste după gol. De ce?
- Am vrut să dedic reuşita fanilor. Nu-mi propun să înscriu un anume număr de goluri, vreau să-mi ajut echipa.

- Copos te-a lăudat.
- Mă bucur că dînsul e încîntat şi mă apreciază. În vestiar, m-au felicitat şi colegii, şi Mister, vreau să le arăt tuturor că merită să aibă încredere în mine.

"Sînt fericit că n-am luat gol, am demonstrat încă o dată că apărarea funcţionează foarte bine. Reuşita mea e mai puţin importantă"
Ovidiu Burcă, fundaş Rapid

"Rapid are o echipă foarte bună, poate lua titlul, dar scorul a fost drastic. Speram să nu luăm multe, dar n-am scăpat"
Romeo Bunică, antrenor CS Otopeni

"Sînt foarte mulţumit, avem un lot bun, s-a văzut asta. Am cîştigat fără emoţii, deşi au jucat doar doi dintre titularii cu Steaua"
George Copos, patron Rapid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
gallini
gallini  •  28 Octombrie 2011, 20:08
Postat de dimonty1 pe 28 Octombrie 2011, 08:11

Daca pe om il cheama Cosmin, de unde ati scos voi "Costele"? Jalnic!

Pe asta care a scris articolul poate il cheama "Calin" si au gresit ei ! Oricum toti "poetii" astia de scriu la ziar sunt varza...

euu1
euu1  •  28 Octombrie 2011, 12:22
Postat de criticu99 pe 28 Octombrie 2011, 01:52

exact asta vroiam sa spun si eu :) petardele costea x2 si prepelita s-au dus la stooaia iar noi l-am luat pe gangioveanu, un baiat educat, care da totul pe teren si nu face fitze daca nu joaca precum costea senior :))) ce n-as da sa vad o linie de mijloc ca asta: gangioveanu - herea- alexa - texeira - roman; pfff, ideal! razvane cauta atacantul perfect la iarna si n-o sa avem nici cea mai mica problema la campionat !!!!

Sa-l ia pe MANU de la Macabi !!!!!!!!!!! este de senzatie!

stcristian71
stcristian71  •  28 Octombrie 2011, 11:09

Eu sint deacord cu cei care spun ca nu este serios, daca ar mai lasa prosstiile la o parte acesta ar ajunge bun fotbalist sper sa isi dea seama si sa muncesca serios pentru ca ar fi un cistig mare pentru sportul rege BAFTA

Vezi toate comentariile (11)
Comentează