FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FORESTA SUCEAVA - DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Petre Grigoraș, despre meciul din Cupă cu Dinamo: „E adversarul perfect și nu spun la mișto” + Cum poate trece de „câini”

FOTO: Facebook Foresta Suceava
FOTO: Facebook Foresta Suceava

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 12:19

Petre Grigoraș (54 de ani), antrenorul echipei Foresta Suceava (Liga 3), s-a declarat mulțumit de tragerea la sorți a meciurilor din optimile Cupei României. Acesta va juca împotriva lui Dinamo. 

Antrenorul a explicat în exclusivitate la GSP LIVE de ce este benefică venirea lui Dinamo la Suceava și cum trebuie să joace elevii săi pentru a face o figură frumoasă în fața „câinilor”. 

  • Meciurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în perioada 29-31 octombrie cu începere de la ora 14:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior.

„Cred că este o tragere perfectă pentru noi și nu spun la mișto. Ce poate să își dorească mai mult o echipă de Liga 3 ca Foresta Suceava, după eliminarea lui Gaz Metan, decât să aducă o echipă ca Dinamo, cu istorie. E clar că plecăm cu șansa a doua, dar e un adversar frumos care sper să umple stadionul. Normal că e greu.  

Era ok să picăm cu Metalul Buzau sau Sănătatea Cluj, dar mai bine să picăm cu o echipă titrată care are fani mulți și în Suceava. Jucătorilor nu mai trebuie să le spună antrenorul nimic înaintea unui astfel de meci.  

A fost o calificare extrem de surprinzătoare, cred că nici cel mai înfocat suporter nu s-ar fi așteptat la acea evoluție și la rezultatul final.  

Chiar dacă este o competiție a surprizelor, nu trebuie să ne facem iluzii foarte mari, ci doar să ne prezentăm dezinvolți și cu sufletul dechis, să jucăm fără niciun fel de trac. Nu avem nimic de pierdut, noi ca echipă mică. Singurii care pot să piardă ceva sunt cei de la Dinamo, care sunt convins că și-au stabilit ca obiectiv câștigarea Cupei”, a spus Petre Grigoraș, la GSP LIVE. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Cazul ZGUDUITOR al lui Cătălin Suciu: în 2016 era dorit de Reghe la FCSB, acum are peste 100kg în Liga 3! „Mi-am topit ambiția, am început să mănânc fără măsură”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cornelconasu
cornelconasu  •  28 Octombrie 2019, 10:30

Vezi tu Grig la sfârșit pentru cine e perfect ! Cam așa era starea de spirit și la Arad ! Agitație, nocturnă mobilă, emulație, ambiții, iluzii....... și deziluzii !

hermannstadtul
hermannstadtul  •  01 Octombrie 2019, 15:05

normal ca-i adversarul perfect, meciul poate incepe de la 0-4

Vezi toate comentariile (2)
Comentează