FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CONCORDIA CHIAJNA - VIITORUL, MIERCURI, 18:45

Hagi lasă acasă șase titulari pentru meciul din Cupă cu Chiajna: "Suntem pregătiți și pentru penalty-uri"

Articol de - Publicat marti, 25 septembrie 2018 13:32

Gică Hagi merge la Chiajna pentru meciul de miercuri din 16-imile Cupei României cu mai multe rezerve, lâsând acasă șase jucători importanți. Partida se va juca la ora 18:45 și va fi în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveSCORE pe GSP.ro.

"Trebuie să ne adaptăm, indiferent de condiții. În ultimele două zile, ne-am antrenat pe sintetic. O să-i pun pe jucători să bată și penalty-uri, să fim pregătiți pentru orice situație.

Am decis să las acasă jucătorii care au evoluat mai mult în acest campionat. Țîru, De Nooijer, Vînă, Băluță, Ianis și Drăguș nu fac deplasarea. Le dăm ocazia tuturor să joace, sunt băieți care au nevoie de minute. De exemplu, Iacob, care s-a antrenat bine și sunt mulțumit de el. Amir va debuta și el", a declarat Hagi.

Hagi recunoaște că-și dorește câștigarea Cupei, deși va folosi mai multe rezerve: "Toți își doresc să câștige Cupa României, este un drum mult mai ușor, puține meciuri. Și noi vrem mai mult decât anii trecuți. Ne dorim să trecem de acest prim tur, dar nu ne va fi ușor, mai ales că am picat cu o echipă din prima liga.

Chiajna este în formă, a câștigat la Botoșani. În doar o săptămână, Dorinel i-a unit și au un moral bun după victoria din campionat. S-a simțit venirea lui la Chiajna, fotbalul nu se uită, chiar dacă nu a profesat o perioadă. Are multă experiență, a fost un jucător mare, a demonstrat că are valoare și ca antrenor, a câștigat titlul la Galați".

"Dorinel Munteanu are o mentalitate nemțească, a organizat foarte bine echipa. Nu va fi ușor, dar sperăm să trecem în turul următor" Andrei Artean, mijlocaș Viitorul

"Suntem conștienți că ne așteaptă o partidă grea, dar jucăm fiecare meci la victorie. Dacă vom trece de mai nulte tururi, ne vom gândi și la acest trofeu" Valentin Cojocaru, portar Viitorul

AICI pot fi urmărite meciurile de azi din Cupa României!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
st.il.
st.il.  •  25 Septembrie 2018, 19:10

Bravo și respect, Hagi !. Acest om crește niște copii abia trecuți de vârsta junioratului, îi învață toate chichițele acestei meserii, dar, mai departe...Mai departe, nu ține decât de ei înșiși, de mediul mai mult sau mai puțin toxic în care ajung, de tentațiile unei vieți perverse și tentante greu de refuzat la vârsta și la banii lor, acolo unde ajung după " plecarea de acasă". Viață greu de refuzat și greu de gestionat !. Personal, nu cred în Tănase, nu cred în Man sau în Coman !. Poate că greșesc dar, până acum ar fi trebuit să rupă gura târgului. N-au făcut-o !. Timpul trece iar suficiențele tinereții, de regulă, viața nu ți le iartă ( ca să mă exprim elegant) !...S-auzim numai de bine !.

roadghost
roadghost  •  25 Septembrie 2018, 15:07

Ce-a nimerit-o Hagi, stie el ce stie, primesc simulantii lui o gramada de penaltiuri in ultimul timp

Vezi toate comentariile (2)
Comentează