FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFC HERMANNSTADT - FCSB

Haos la Sibiu! MM a explodat la TV: "E o stupiditate, intrăm pe teren doar pentru a bifa meciul, nu ne interesează rezultatul"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 18:52

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a avut un dialog aprins la TV cu Teodor Birț, președintele lui AFC Hermannstadt, după ce arbitrul Cătălin Popa a decis inițial amânarea partidei din Cupă cu o oră (detalii, aici). Ulterior, meciul a fost mutat pentru joi, ora 14.

"E o situație mai mult decât stupidă. Așteptăm încă o oră, dar terenul va deveni «mai» impracticabil peste o oră.  Sunt porțiuni pe teren în care crampoanele intră în gazon, dar sunt și alte porțiuni complet înghețate.

Sunt 10.000 de oameni în tribune care ne așteaptă și vor veni peste noi în vestiar dacă nu începe meciul. Vă dați seama la ce riscuri ne supuneți? Vrem să jucăm și să plecăm acasă! Vrem să plecăm cu jucătorii valizi acasă, deci noi vrem să jucăm. Ce vreți să vă spun mai mult decât atât? Arbitrul va răspunde dacă se va întâmpla ceva cu vreun jucător. Aș vrea să jucăm doar pentru a bifa partida, nu mă interesează nimic altceva.

Să ne spună și nouă cineva la ce oră se va juca partida, să știm la ce oră punem mâine micul dejun! Plătește publicul, care îngheață degeaba, noi stăm pe la hoteluri, jucătorii nu pot duce mărțișoare la iubite și la soții și așa mai departe", a spus MM, la TV Digi Sport, înainte de decizia finală de amânare a partidei pentru joi, ora 14.

"Aceste suprafețe de zăpadă n-au apărut în urma ninsorii care a început acum trei sferturi de oră, ci în urma procedurilor de curățare a zăpezii. Aveam posibilitatea să degajăm zăpada. Arbitrii ar fi putut să ne spună când au venit la stadion că suprafața nu e în regulă. Nu decid eu la ce oră se joacă partida. Mă uit la oamenii din tribune și nu-mi vine să cred că nu se joacă acum"
Teodor Birț, președinte AFC Hermannstadt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
blocatu
blocatu  •  01 Martie 2018, 12:23
Postat de tonyys pe 28 Februarie 2018, 19:26

Stadion, teren si organizare ca la judeteana....o rusine de echipa si de federatie care permite asemenea conditii in cupa romaniei si chiar si in liga a 2-a, in orasul in care herr klaus gospodarul a fost vreo 15 ani primar

lucru bine facut , deh!

726830477522821
Grigorescu Florea  •  01 Martie 2018, 09:47

Imi place MMStoica ! Dupa atatia ani in loja, cu atata experienta in materie de footbol, nu mai spune la ce se gandeste si ce isi doreste cu adevarat ... Desi aduce mai putini banuti in " punguta cu doi bani " a lui George Becali, kupa Romaniei ii face cu okiu'l managerului fcsb.

paul801
paul801  •  01 Martie 2018, 07:59

penalii ar trebui interzisi in domeniile in care au furat . Ce sa ne invete pe noi penalul asta , cum sa furam din fotbal ? Un huligan , un drogat, un NIMENI . RUSINE GSP !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează