FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB

Helmuth Duckadam, verdict după ce a văzut că FCSB și Dinamo se întâlnesc în Cupă: „Să recunoaștem, nu suntem la nivelul lor”

Dinamo și FCSB se vor întâlni în semifinalele Cupei României +25   FOTO
Dinamo și FCSB se vor întâlni în semifinalele Cupei României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 19:45

Cupa României va avea parte de o semifinală-șoc. Dinamo și FCSB, echipe aflate în stări de spirit total opuse, se vor întâlni în dublă manșă pentru accederea în ultimul act.

  • Sepsi - Poli Iași și Dinamo - FCSB sunt meciurile care vor decide finalistele Cupei României din sezonul 2019-2020;
  • Semifinalele vor avea loc în dublă manșă. Turul va fi pe 24 iunie, pe terenul primei echipe extrase, iar returul pe 8 iulie. Finala e stabilită pe 22 iulie. Câștigătoarea Cupei va merge în Europa League și va intra în primul tur preliminar - detalii, AICI.

Helmuth Duckadam (61 de ani), președintele imagine al celor de la FCSB, consideră că roș-albaștrii sunt avantajați de faptul că meciurile se vor disputa fără spectatori. 

„Faptul că se joacă fără spectatori ne avantajează. Trebuie să recunoaștem, nu suntem la nivelul lui Dinamo din punct de vedere al suporterilor. N-avem nicio scuză să nu ajungem în finală”, a declarat Helmuth Duckadam, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Răzvan Raț: „Problemele de la Dinamo pun presiune pe jucători”

Prezent în studio, Răzvan Raț (39 de ani), fost jucător important al echipei naționale, crede că FCSB e favorită certă în semifinalele Cupei. 

Marele avantaj al FCSB-ului e că Dinamo nu e cea din vremurile bune. Acolo sunt foarte multe probleme, iar asta pune presiune pe jucători”.

VIDEO. Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

FOTO. Imagini de la ultimele două meciuri dintre Dinamo și FCSB din Cupa României

+21 FOTO

Citește și alte știri despre Cupa României: 

DINAMO - FCSB. Dinamoviștii se simt dezavantajați înainte de derby-ul din Cupa României: „E clar!”

Cu cine ar fi vrut Mircea Rednic să joace în semifinalele Cupei: „Sper să-i întâlnesc în finală” + Poante în conferință: „Scuipă în permanență. O să-i dau o frapieră”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jabs
jabs  •  11 Iunie 2020, 10:18

De data asta o sa isi rupa dintii lesinatii si descultii din groapa...

trink
trink  •  11 Iunie 2020, 02:20

zic si eu doar asa sa va reamintesc! astia sunt lesinati si desculti ar fi o minune de la Al de SUS daca treceti mai departe ! trec cainii prin voi cum trece intercity prin halta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează