FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  REJUCARE

Ionel Dănciulescu îi ia apărarea prietenului Claudiu Niculescu: "Mi-ar fi ruşine să cîştig aşa cum a făcut-o CFR cu Mioveni!"

Articol de - Publicat vineri, 05 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 decembrie 2014 12:27

CS Mioveni a eliminat două nume mari în acest sezon al Cupei României, prima a fost Astra în "şaisprezecimi", 3-1, urmată de Dinamo în "optimi", 1-0, iar în jocul din "sferturi" a condus cu 3-0 CFR Cluj, dar a fost învinsă cu 4-3. La finalul partidei, argeşenii au acuzat lipsa de fair-play a ardelenilor.

Ionel Dănciulescu, antrenorul lui Dinamo, spune că nu există explicaţie pentru ce au făcut clujenii.

"Mi-ar fi ruşine să cîştig aşa cum a făcut-o CFR cu Mioveni! Cele mai dureroase sînt declaraţiile celor de la CFR după meci. Noi, cei de la Dinamo, le-am adus lor un titlu, am respect faţă de ei, dar e o mare greşeală ce au făcut. În locul lor aş cere rejucarea, pentru că aş fi sigur că ar bate iar.

Niculescu (n.r. antrenor la Mioveni) era nervos după meci, ţipa cînd l-am sunat, aşa că i-am zis că vorbim mai încolo. E normal... aveau 3-0 la pauză. Era o performanţă pentru ei", a spus Dănciulescu într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi: Fair-play îngheţat » CFR Cluj se califică în semifinale, după o victorie controversată: 4-3 cu CS Mioveni


Ioaniţoaia despre încercarea celor de la CFR de a justifica un gest jenant » Avocaţii penibilului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
bamse1901
bamse1901  •  06 Decembrie 2014, 12:26

Danciu stim ca esti un tip simtit, aia sunt nesimtiti

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  05 Decembrie 2014, 18:01

lucru bine stiut in sudul 7iganizat nu se vorbeste nimic de furtul 7oganilor din 6hena la Craiova...cu Tudor varf de atac.. nu se vorbeste nimic de farsa cu Rusescu chioru, se vorbeste in schimb de CFR,dusmanul de clasa!! nu ca ar trebui sa se faca dreptate unei alte satre,cea din craiova.... dar daca se umbla cu ocaua mica sa fie informati si cititorii..nu doar indoctrinati +))

lapusneanul
lapusneanul  •  05 Decembrie 2014, 17:23
Postat de tepes1980 pe 05 Decembrie 2014, 16:47

bai doritorule, poate chiar ai sa primesti ce ceri, dar sa-ti explic ce s-a intamplat de fapt pe teren (ca nu prea intelegi regulile din fotbal) : un jucator din Mioveni este lovit in cap cu mingea - arbitrul nu fluiera nimic pentru ca nu a fost fault, iar un coleg de-al lui da mingea in aut. Cei de la CFR repun mingea in joc fara nici o obligatie de a o da celor de la Mioveni care se tavaleau pe jos ......de neputinta. Pentru ce sa-i implore? Sa le mai dea un gol actorii din Mioveni (care se comportau cam ca si antrenorul lor cand juca). Se poate sa fi gresit arbitrul dar acest lucru nu se poate pune in sarcina celor de la CFR. Mai invatati regulamentul, nu va mai dati cu parerea aiurea...

trimiterea balonului in aut cand un jucator e cazut la pamant nu face parte din regulament, se numeste fair-play, ce daca la lovit mingea si nu a fost fault ?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează